sjukling

ska krypa ner i säng nu, orkar verkligen inte sitta uppe. ska stanna hemma imorn, tills på kvällen, hoppas jag blir friskt tills dess. händer GREJER då förstår ni. men bloggar mer imorn, puss


hanna leker att hon kan ta modellbilder

gr8

livet just nu ? SUGER. har kollat på bio med tjejerna, kom precis hem, har lyckats dra på mig feber nu oxå - känns det som. orkar inte äta, orkar inte dricka, orkar inte göra nånting. sen att teknikmagasinet ringde för ett tag sen, skadan som är på mobilen går inte på garantin, så måste betala 688 kr för att få den reparerad, och om jag vill ha tillbaka den som den är nu så måste jag paya 250:o om vi inte svarar inom en vecka så skrotar dom den. helt sjukt system. men vi ska låta den skrotas:( håller på att leta en ny likadan mobil, hhah, på blocket just nu. mamma vill att jag ska köpa en helt ny, men pallar inte lägga ut massa pengar, det blir båda mina månadspengar isåfall, kommer inte kunna köpa nåt annat. sen att min längtan efter emelie aldrig tar slut. trodde det här skulle bli ett bra lov, men ..


död, dödare, dödast

cp måndag. igår var det bäst, idag vill jag bara dö. eller kanske inte så, men är helt D Ö D. hade feber inatt och nu har jag skit ont i halsen, kan knappt svälja och är dessutom förkyld. hur kul är det ? men ska ändå till filiz idag oxå. hanna skulle komma hit för en halvtimme sen, men hon svarar inte i mobilen, så jag vet inte vart hon är. men klockan 12 ska vi iallafall va hos filiz, sen drar vi till husby (?) det var nån fotbollsturnering där.
nu svarade hanna! så måste käka innan hon kommer. puss



12e bilden: En bild på din vardag.


från igår :


båda är galna, tillsammans blir vi galnare



älskling, ibland .. pallar jag bara inte med oss HAHA

nothin on you

asså bästa dagen! bra start på lovet och allt. sitter på filiz balkong bredvid mig bebo hanna och 10 andra tjejer. vi sitter och pratar om allt möjligt, lyssnar på musik och har det allmänt trevligt.


saknar min älskling


strömmning

jag och ang har käkat, hon ska till tåget nu och jag åker till akalla då. så ska fixa oss, sen jalla byyyyyye


ny:) 50:-!!!!!! gina

hemma hos mig med ang


crazyyyyy

ska till solna nu, efter publicering, ska träffa pundarN (angelika).
vi ska väl bara luffa runt i solna skulle jag tro (?) kul! alltid kul med min galning ♥


vi vet att ni vill ha oss ..

11 dagar kvar nu ..


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


understreck♥

inte ang på bild hah

jag är galet trött assåååå! så trött att jag inte orkar lägga mig. ska träffa piggen angelica imorn, typ tidigt !? så jag måste stiga upp typ tidigare än tidigt. 11 typ:/ men det gööööör inget, för det är hon värd !


FETT skumma

leaving


svart, vitt & allt däremellan

hej, snabbt nu, ska käka sen till ug, bloggar mer ikväll, då kanske maria är här ! puss


9e bilden: Någon i din släkt.


cp syssling ♥

dgsgd

okejokej, sista inlägget för ikväll, ska stänga ner datorn. imorn är det fredag, som om ni inte visste ? men då är det fest i ug, en av domdär p12 festerna hah, men ska iallafall gå. sen sover maria hos mig, tror jag, och jag och bega ska handla på nyöppnade ÖoB i kista !

MA ♥

sitter och chattar med nån som kallar sig för turkan turkker. intressant person. men hahah gör dehär inlägget för att jag vill lägga upp en bild. för typ ett år sen, var maria typ helt depp. hon mådde dåligt eller nåt sånt, minns inte riktigt. så ville göra henne glad. hade bildlektion just då, så jag bestämde mig för att göra en sak till henne. började med den då för ett år sen och IGÅR blev den klar! :D


för alla retards som inte fattar, så är det en ljusstake. eller kanske inte är så lätt att se hah .. men M:et står för Maria och A:et för Amanda. :)

årets första semlor!


jag är röd i ansiktet

bega är hos mig, vi ska till ug snart, eller typ nu direkt efter att jag bloggat. rubriken är ett tydligt tecken på att jag är stressad. blir alltid röd då.


om man tog en närbild på mitt ansikte nu,
så skulle bilden förmodligen se ut ungefär såhär

duduk

nu ska jag ut på en av min härliga promenader ! mår alltid mycket bättre efteråt.


saknar serhat


after rain comes sunshine

nu när jag slutat gråta och tänker efter .. fan va mobbat egentligen ? asså att slösa så mycket energi på en grej som är så jäkla onödig. jag menar, hon kommer ju hem om 2 veckor ? vad är grejen ? visst, jag kommer sakna sönder henne, men HAHA sitta och böla såhär som ja gjort ? INTE OK !! ska inte deppa mer.


gammal, hahah hade som profilbild skit länge, hah gud.

sol, vind & vatten, höga berg & djupa hav

som ni ser, så har jag en ny header, woho ! den ligger inte så bra, men det spelar ingen roll. huvudsaken är att emelie är med. får finaste flashbacks'en (?) när jag ser den bilden. från sommaren. shit va bäst de va. känner på mig att det kommer bli ännu bättre iår !


the naked truth


osminkad woho !

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


förstörd

nu har hon åkt. har nästan inte slutat gråta sen vi sa hejdå, vid lunchen. gråter fortfarande. gick hem sista lektionen oxå, orkade inte vara kvar en sekund till. VET, det är bara 2 veckor, det går fort. men det känns inte så. känns redan som det gått en evighet, sen vi stod och grät inne på toan. hah, shit. tänkte gå ut ikväll, men det kan jag ju glömma. ska lägga mig nu, sen ska jag inte vakna upp förens emelie kommit hem. GODNATT


ångest

nu ere såhär att emelie åker bort imorn. thailand, 2 veckor, avundsjuk. men grejen är inte den att jag oxå vill dit, utan att jag kommer vara helt depp. mobbat jag vet, men 2 veckor !? utan henne !? nejnejnej. jag mår redan dåligt. är nervös inför imorn, när jag ska säga hejdå. jag KOMMER gråta, ingen tvekan om den saken. gråta framför alla, hah, hur kul är det på en skala ? det värsta är att hon är borta på sportlovet.. det är på loven vi är med varandra. ingen bariam på 2 veckor. shit. jag saknar henne redan nu.. får hålla ihop med nicko i 2 veckor, han kommer sakna henne minst lika mycket som jag .. och saken blir ju inte mycket bättre för att du kommer va så mycket brunare än mig när du kommer tillbaka:)) .. kommer ihåg i somras, när jag var på kollo i 2 veckor. kommer ihåg hur mycket jag saknade henne. mer än min familj .. FAST jag ringde henne mer än varannan dag .. det kommer jag inte kunna göra nu. och då var vi inte lika tajta som nu, FATTA, om jag var ledsen då, på kollo när man alltid har massa annat o tänka på, tänk hur förstörd jag kommer va nu. det låter typ som ingenting, 2 veckor, inte versta grejen. för mig är det det. det är hon som får mig att må bra, hon som får mig fortsätta orka, orka va glad och kämpa. har inte mycket att kämpa för nu, det är goda tider, ska va glad för det, men att hon får mig o må bra helt allmänt bara. i skolan, är det hon som gör min dag, när jag ser henne. när jag inte ser henne är jag helt depp, hela dan. 2 veckors depp. hur kul är det ? okej, deklart ja har massa andra underbara vänner som stöttar mig och ställer upp när jag behöver dom, men jag vet inte. det är nåt speciellt med henne. som en drog. hah, vad skriver jag ? vet inte, är deprimerad. men under de här 2 veckorna, ska jag försöka. ska försöka va glad hela tiden, inte tänka så mycket på henne, på hur mycket jag saknar henne. ska göra det för hennes skull. och OM det händer henne nåt, jag säger bara OM .. oherregud, vill inte ens tänka så, men då ska jag vara stark. jag ska leva för hennes skull.
och det här inlägget är beviset !



halsbandet du gav mig, emelie. ska ha på mig det varje dag tills du kommer hem. ska aldrig ta av mig det.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


''I LOVE YOU'' HAS 8 LETTERS, BUT SO DOES ''BULLSHIT''


anonym

Anonym om jag är kär ..:
villken kamera e det?

denhär ↓ :


skoja bara, hah, jag har lite speciell humor.
men
DSC-W350 heter den:)

jag är kär ..

.. I MIN KAMERA! allvarligt, den tar typ 100x bättre bilder än den förra ! ihihi:)) att den gick sönder va typ det bästa som hänt mig ..


mina shooorts


bebis





MODELL


snöstoooorm


vår nya skåpbil, som inte längre är så ny


om man kunde gifta sig med en kamera ..

lämna in min älskling på lagning idag:((


tidinställt? japp


jag älskar min nya kamera !?!?

sista inlägget



HAHAHA jag och hanna är riktigt M O B B A D E ! sånnahär bilder har vi skickat till varandra typ halva dan. på när vi misshandlar varandra och ja .. ja venne. hah det är rätt kul, för när vi såg varandra senare i ug, kunde vi inte göra annat än att typ garva och försöka slå varandra. outsiders.. riktiga.

skola = kuuuul


passionsfrukt tårta ♥



på en måndag .. ?

akalla tjejeeer


hahah klockren

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


p i n k

hejhej, ska inte träffa emelie idag, men ska till ug efter inlägget och träffa hanna och mattios. min kamera gick tyvärr sönder i helgen, men som tur är så täckte försäkringen en helt ny kamera !


HAHAHA JAG ÄR SKELÖGD :(

bling bling

amen sho. har promenerat lite hah, kvarnbacka och tillbaka. sitter och kollar på hancock och messar. ska välja kläder tills imorn. jeans och instoppad t-shirt tror jag det blir. ska göra tidinställt nu oxå, innan jag stänger ner.


marias ring - DÖDA mig, jag vill ha den !

4e bilden: Någon du ser upp till.



min brors tjej - en person som verkligen har lyckats i livet redan vid hennes ålder !

15.08

tjabbaba! är @ home nu igen. håller på att gå igenom 200 bilder från igår, vissa kommer upp här i inlägget efter, andra inte. såg att min älskling/emelie hade gjort största random inlägget, bilden på mig och henne:) haha sötis. ska träffa henne imorn, ska bli grymt! sen på onsdag åker hon till thailand i 2 veckor. jag kommer gå under.

snabbtt

hej:)) ligger i marias säng - själv. hah. maria gick ner för att öppna dörren till sin bror eller ja. har haft galet kul ikväll haha dagen DÖDADE. men bilderna kommer imorn. puss

:)


3e bilden: En bild på någon i din familj.


min äldsta bror - Keyvan ♥

2a



2a bilden: En bild på dig själv. - överdriven.



förlåt för dålig bloggning idag, har inte hunnit. kanske inte hinner imorn heller, men vi fårse.

tror ni jag kommer palla?

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: Någon du ser upp till.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

skola är kul


mat

hej:) sitter i marias underbara lägenhet, hon har lagat pasta och köttbullar till mig! och har säkert sprungit i 100 trappor. först, upp till 4e våningen, där jag trodde maria bodde. sen visade det sig att det var fel hus, så ner igen! och hissen funka ju inte heller.. sen i marias hus. d ö d är det rätta ordet just nu, men vi ska äta nu, sen åker vi till solna och träffar johan!

ärvinges första regel (?)

jag och bega skulle till förra klassen i ärvinge idag, först när vi kom dit, kl 12, så hade rektorn precis gått på lunch, så vi gick runt i centrum en timme tills klockan 1. när vi kom tillbaka, så fick vi inte heller gå in! man va tvungen att ha bokat med rektorn först innan ? .. man ba happ. kul lixom. så gick hem istället, ska hitta nåt att äta, sen vet jag inte. sova låter rätt bra.



08.27 !!!!!!!!

bloggar på morroneeeeen, man blir fan vaken av data! men har sminkat mig o så, ska bara äta, sen drar jag. det är hälsodag idag oxå, först ska vi till ungdomscafét i solna, så vi får lite information därifrån, onödigt men så äre. sen ska vi ha massage i en timme, ännu onödigare, men så äre. efter det ska vi ha livräddning i husbybadet, men jag vägrar gå, så jag och bega ska till ärvinge, och va med vår förra klass resten av dan. hääärligt:)


första bästa - rätt ful om jag får säga det själv.

bebis

har kommit hem nu, va bara i kista med maria, hanna och camila.
ååh hanna min älskling, hahaha hon har stalkat min blogg sen innan vi kände varandra, glad jag blir :') satt i donken, så kom hon med ett glas fullt med is till mig .. min ängel.



outsider

ska käka nu, sminka lite snabbt, sen ska jag träffa maria och hanna :') vi ska va i kista, men ja .. vill till ug senare ifall mattios är där, så jag drar dit dååå. fast ingenting är säkert än .. men ja.


skryyyyyyyt

ÅÅÅÅH BÄSTA!!!!! vi bada isvak idag med klassen, bara jag & 5 till i klassen som inte va bangare :) men shit, va stolt jag är! har haft versta klumpen i magen hela dan, har inte vågat .. men det är så grymt ju.. versta adrenalin kicken typ ! har video när jag hoppar men tänker inte lägga upp den HAHAHA tomte asså, hade mjukisar och tjocktröja på mig .. inte snyggt! men bilder finns!


taggade !


grabbar



min bebis ♥


TOMTEEEEE


kimpaaan:)


kul utan smink


vintern är härlig!

15 februari - årets första dopp!

förra årets alla ♥ dag:



tänk vad tiden kan förändra.. HAHA

alla ♥ dag

ojojoj vilken kväll ! har varit hemma hos mig med bega, maria, mä, burak, boran, mattios och nåra till. hhah de sluta med att alla satt o messa varann ..


sssss

Anonym om maria jamalaki kirkou:
är din kameras upplösning bara sådär eller gör du nåt med dina bilder? typ redigerar dom, de blir grymt coolt! :D

har bara redigerat lite, har tagit bilden under lampan på toan, haha då blir det sånt ljus ;)

godnatt


har kommit hem nu, ska kolla på söndagsfilmen, sen sova.

20.29

bloggar från pappas kontor på restaurangen, hade skrivit versta inlägget, så råka jag klicka bort allt igen. kul. men ja onödig dag. jag och ang åkte till skärholmen, omar kom inte och hackarN svarade på mobilen en halvtimme innan vi skulle åka, så haha vi hann träffa honom i typ 5 minuter. bättre än ingenting .. men vi ska åka hem snart, kanske bloggar mer hemifrån. puss

banned

har rätt bråttom nu, måste fixa mig och käka på en kvart haha .. nej men ska till sätra med angpang och träffa hackaaaaaaarN och omar. kommer inte hinna blogga mer innan jag drar, direkt efter ska jag äta mat på pappas restaurang med familjen och släkten, så kanske inte bloggar mer alls idag, beror på när vi kommer hem. puss


mamma är bäst



har fikaaaaat med familjen, ska iväg till maria nunununu, måste bara fixa håret. det är fortfarande blött, hah, slår vad om att det är rakt tills jag har kommit till tåget -.-

tusen minnen i en jacka

emelie kunde inte träffas idag :(((((( men ska hem till maria nu istället, så går vi tillsammans till ug senare ikväll. nej jag ska inte ha bullen ikväll.


lilla my



meningen är att mitt hår ska bli krulligt tills ikväll, men nyss slog det mig att jag inte kan åkta till solna såhär ?

dum, dummare, bega

är fortfarande med bega, vi har käkat frukost och ska snart duscha. ska träffa emelie senare, och sen på kvällen ska jag till ug, maria fyller år idag, så vi ska halvt fira henne :) men måste prova kläder tills ikväll oxå, bega ska hjälpa mig med det. puss


asså jag vet faktiskt inte .

svar på onödig kommentar

Makkan om kiiiiiiiim:
jag tog den

okej.

kursiverade texten har bega skrivit. talang ?

hej nu sitter jag här med bega, vi har varit i ug bara. det va grymt kul ikväll. tycker jag iallafall .. bega hahaha hahaha ojojoj stackarn .. nej det tar vi inte upp här ! men ja. har inte så mycket mer o skriva. puss



gullig bild bara

vill ut nunununu, men ingen är ute nunununu :/ så jag venneeee, har bombat maria, hon svarar inte. ajaaa


bara jag som trodde man äntligen blivit av med dehär ?


kiiiiiiiim

sitter och kollar på simpsons, marge snackar med en apa. men ska ut till ug/kfum senare ikväll. sen imorn ska jag träffa emelieeeee ♥ överdrivet glad alltså. har såå mycket att snacka om hahaha hahah haha äh.


enda bilden som fanns med på kameran idag

bara så ni vet


jag är kär i nathalies tröja.

maskinen


alla med ballonger är våldtäcksmän, ah ah ah


sulleeeee

ska till ug nu och träffa maria, och dom som är där, sen åker vi nånstans.
bloggar nog inte mer ikväll, måste mangla som inihelvette. puss

lycklig dag

kom precis hem och är glad. har träffat massa roliga människor idag. va m hanna och maria, först i centrum, träffa inas, linn och yolanda där. sen klubben, ungdomsgård i solna, haha största inbjudarna men ja .. roliga människor där. sen åkte vi till kista och där träffa vi ali, sahand, earth haha ja han heter faktiskt så .. och nån annan kille. men ja, det är var jag kallar massa människor. men är allmänt glad oxå, häääärligt!


typ sohääär glad e jag nu

i believe i can fly

ska till kista nuu och träffa maria & hanna, BÄSTA! jag är fett glad. luugnt bästa dagen på länge .. imorn blir bättre:)) .. bloggar mer senare. puss

visste niiii



att min mamma är grym på att baka !
tja världens bästa bilder ?

höger


min lilla tönt :')

ska träffa maria ikväll, trooooor vi åker nånstans, nästan helt 100 på det. eller ska rättare sagt tvinga henne. orkar inte ug. vi har inga läxor denhär veckan heller ! inte som jag inte gjort iallafall .. så det är skönt.

21.23

har precis kommit hem, maria va GRYM ikväll! hon sjöng alltså, haha. gåshud fortfarande ..
men ska och kolla på min bror nya lägenhet nu, kommer komma hem vid 12 (?) haaaah ska somna i bilen, men ja, så bloggar inte mer idag. puss


bästavän ♥

rödklint


min angeliki ♥


dagens outfit. hahah kul chey


lunch (y)

svar

Anonym om hanna är gryyyyym:
när köpte du din skinnjacka och vart ifrån? försöker hitta en men ingen är perfekt ;(

skulle inte vilja påstå att min är perfekt, men har köpt den från hallonbergen centrum, har faktiskt ingen aning om vad affären heter, men den ligger till höger när man kommer upp från tuben. köpte den för nån månad sen kanske.

tess :) om blackout på rubrik:
den här tröjan e sjukt fin, vart ifrån haru köpt den? :)

vet inte om den finns kvar, men den är från cubus :)


bildlöst

har promenerat i 1 och en halv timme, mår rätt så mycket bättre nu. har manglat och ska dricka te med mamma och bror. bloggar inte mer idag. puss

peace

skypar med aram och behnam, man fattar knappt vad importerna säger.
men ska typ ut och promenera snart, mår så sjukt illa, blir säkert bättre om jag får lite frisk luft.


18.35

vakna nyss, har sovit i typ en och en halv timme .. mår så jäkla illa asså, vet inte om jag håller på att bli förskyld eller nåt .. det brukar bli bättre när jag går ut, hha, så vet inte. ska ringa maria nu så får vi se .

hemma

ååh jag fattar inte vad det är för fel på min youtube, går inte att lägga över varken videoklipp eller låtar ! det är ju samma grej men haha. men dom som orkar och bryr sig kan klicka på denhääääääär länken för att komma till ett videoklipp på syring från skolan.

spring

hinner inte sova, ska dra om 20 min och träffa bega, nathalie så åker vi till skolan. måste fixa mig snabbt nu innan, jaaaag vet, onödig grej, men mitt hår ser ut som jagvetintevad. puss

godnatt

jag - har - tråkigt. nej men det är rätt sjukt .. åt mat nyss, va gaaaalet hungrig. lunchen i skolan börjar inte förens om en halvtimme ! vi äter så jäkla sent. fett onödigt jag skriver nu, men har faktiskt inget bättre för mig. eller ska försöka sova nu ett tag. godnatt !


tötis

hanna är gryyyyym



blir nog rätt mycket bloggning idag kan jag tänka mig ! kommer blogga massor nu när jag är hemma, och tror inte jag går ut ikväll, så kommer väl antagligen blogga mer då oxå :') senare idag på idrotten, haha, alla i klassen ska få hålla i en egen idrottslektion. typ 2 och 2 eller nåt sånt. idag är det andreas och manne tror jag och på onsdag är det jag, bega och nathalie. haha shiit, vi ska typ köra killerboll och sen nåra lekar. typ.

7 februari - mycket speciell dag !

so:n var inställt idag, och engelskan och spanskan får man ju inte frånvaro på, så gick hem istället. ska tillbax till mentor tiden 13.20, men hinner va hemma ett bra tag. sooooft !


bilder från idag, innan vi visste att so:n va inställd

bild från ug

ska kolla på söndagsfilmen nu, så bloggar nog inte mer ikväll. puss


mina älsklingar

- ett gott skratt förlänger livet

shiiiiiit vad jag har garvat idag ! hahaha längesen jag hade såhär kul. först i husbyhallen, dom slängde typ ut gratis godis, de va därför alla gick dit, haha, så ja. det var kul ! efter det åkte jag till solna med maria och hanna, oherregud, som jag har garvat med dom 2. tjejer ni är gaaaaalna !


happy

bega kommer inte, hon mådde inte så bra, men ska åka med mä nu, ska gå om typ 5 minuter.
tar skinnjackan idag oxå :') glad. puss ♥

blackout på rubrik

tjaaaaaa ! vad ska jag hitta på idag då ? jo, jag ska till husbyhallen med bega och nåra fler ? dan kommer oxå va där :') halva dan har redan gått känns de som, men jaja. fattas bara att välja kläder nu, sen messa bega !


bild från igår

vadå att finska e svårt ?

grill - grilli
okej - okei
idiot - idioti
kopp - kuppi
papper - paperi
läkare - lääkäri
lampa - lamppu
mikrofon - mikrofoni

00.27

har precis kommit hem, har haft rätt kul. vi va med deras granne tiam hela kvällen, så ja. dom har suttit och kört cod och black ops, kul ändå. men ska stänga ner datan nu blir inte mer bloggning idag. puss

kortis hår

ska till kusinerna nu, kanske bloggar mer därifrån eller ikväll. puss


15.19

jag har t r å k i g t . ska typ träffa nanna snart, eller jag venne, haha hon e trög. längtar galet tills ikväll ! alltid lika kul o träffa kusinerna. det är alltid jag och min jämnåriga kusin som driver med 97an tills han går ut, sen går jag och hämtar honom och alla blir vänner igen. så är det alltid. men det är kul :')


nanna - import. skönt smeknamn

r u l e


va med burak nästan hela kvällen, hahah stalka han.

nej men, hade kul ikväll. adina och yasmine skulle komma till mig sen när alla gick hem, men dom skulle hem senare, så ja. vart inte så. imorn skulle jag träffa emelie, vi skulle till nån provapåkollo sak i fryshuset, men så vart det inte heller, så vet inte vad jag gör istället. eller senare på kvällen ska jag till mina kusiner :') blir kul!

å n g e s t

åhh är rätt pissed of nu, går inte att föra över låtar från youtube till bloggen, det är nåt fel på inbäddningskoden. tänkte lägga in lite låtar från daniel adams - ray. han är fan bäst. dör för honom ! hahah, jag e kuuuuul. aja, ska ut om typ en halvtimme, måste käka och fixa mig lite innan.


ååh :'(

pojkflicka nästan

jag har klippt mig ! KORT ...... tycker jag. ville ha uppklippt, fast behålla längden, sa det typ 10 gånger till frisören. när hon va klar, hon ba så, nu her ja tagi bort alla topar. kunde typ inte svenska. så var det galet kort oxå, man ba tja kille.


tidigare idag


nu ! okej, man ser typ inte så mycket skillnad, men det går seriöst inte ens över bröstet ? åååååh

gay

tjatjtjatjajt, imorn kommer adina & yasmine hit ! wooho, är f1 glad.
men nu ska jag mangla, sen sova, gonatt kära läsare :*

grå

hej! har inte haft nån speciell blogglust idag, pallar inte.



men ska till ug senare ikväll, har fortfarande inga läxor. woop, woop.

balllllll


aniktskaparN hih


har vart med angis idag på lunchen .. ahaha alltid lika trevligt !

ska till centrum om en halvtimme med aram, han ska shoppa, haha gullig grabb, så tvingar han mig o komma med, sen drar vi nog till kfum. har lovat kimpan och komma med henne och shoppa oxå, så går till henne, haha ifall det blir så. då vet ni, haha kbry. puss :)

förresten så drev andreas sönder i förra inlägget, hahah, han va alltså inte seriös.

andreas in theee housee!

hej jag heter andreas abdelki och är amandas bästis, daa? asså jag är skit snygg det vär bara att söka på fb ;) jag tycker back street boys är tunga, elle hur? Amanda håller inte med , e hon seriös? :O, aja hur som helst så är vi i skolan och har det chill med datorn, visst jag är skiit bra på blogga? ska jag göra en blogg? HAHAHA nej aldriig livet, men hur som helst så kan jag berätta lite om mig själv :), jag älskar att spela fotboll och "man utd" är mitt favo lag zåklart! och jag e mammas pojke jag älskar henne :* CHAAA, menmen jag ska tagga på lektion nu så puss, GOD IS LOVE!

'
driv bild


idaaaag


orkar inte skriva nåt spec, bloggar nog ändå i datasalen på so:n, så ja . puss

köpt


svarta leggings/byxor ?, 199 - Cubus
naggellack, 2 för 39 - cubus
Jeans, 199 - H&M
grå munk, 199 - H&M

16.45

tja, har sovit i typ en timme sen jag kom hem, haha ser ut som ett monster .. mascaran har typ smetat ut sig, och ja .. ser allmänt drogad ut. ska äta tidig middag - nu. för ska till centrum med bega om en timme. japp


slappt

sitter i solna bibliotek med bega, vi börjar om 20 minuter. hade gjort ett tidinställt inlägg tills klockan 10, men det funkade tydligen inte. men lägger upp en bild på vad jag har på mig idag, sen drar vi till skolan. puss


RSS 2.0