Galan


Äckligt stolt över mig själv

Mina föräldrar ger mig hela tiden beröm för hur mycket jag tränar, att jag äter så bra, att jag överhuvudtaget ens orkar hålla på som jag gör. De frågar vart jag fått all disciplin ifrån. Och hur jag kan vara så bestämd.
Jag har hela mitt liv varit osäker på min kropp. Jag har alltid mått lite dåligt över hur jag ser ut och jag har alltid varit lite större än alla andra. Jag har aldrig varit tjock på det sättet, men jag har aldrig varit den lilla, smala tjejen (inte för att det är det jag strävar efter...). Jag blev så småningom så fruktansvärt trött på att inte vara nöjd. Det är nog därifrån min beslutsamhet kommer. Jag SKA bli nöjd, för jag orkar inte skämmas mer.
Och dit känner jag att jag har kommit. Jag är stolt över min kropp. Jag älskar den. Även om jag fortfarande har en lång väg kvar till mina mål så känner jag mig sjukt nöjd. Jag är otroligt målinriktad, bara jag bestämmer mig för någonting.
 
 
 

Persiskt nyår

I söndags firade vi det persiska nyåret. Det är alltid lika härligt att få umgås med familjen (vilket vi ändå gör varje söndag hehe). Tradition är att man äter fisk på nyårsdagen, så jag bestämde mig för att fuska lite. Vit fisk får jag äta, men inte lax, men det gjorde jag ändå :))
 
 

Nu tar jag helg

Ikväll kände jag att jag ville bli riktigt jäkla lyxigt mätt. Så jag slog ihop 2 måltider för att få en rejäl. Kokade upp bulgur och stekte köttfärs. Sedan gjorde jag en stor sallad. Jag får ju äta hur mycket isbergssallad och gurka jag vill, så där behövde jag inte väga upp någonting. Nu sitter jag här med matkoma - och kunde inte vara med nöjd.
 
 

Vuxet med baddräkt

Minns ni att jag beställde hem en superfin baddräkt från eBay? Den kom på posten nu i veckan och THANK GOD för att det var lika fin i verkligheten som på bilden!
Den var helt fantastiskt fin och satt superbra. Lär ju få en schysst bränna i den.
 
 

Stor dag


Halvvägs

Nu har halva dieten gått. Än så länge har jag inte tröttnat på min mat. Om någonting så har jag börjat uppskatta kyckling ännu mer. Saknar dock banan något otroligt. Och mjölk. Och annat än kyckling.
För tillfället står jag på 62 kg, vilket är 2 kg mindre än det jag började med. Har dessutom minskat 2 cm i midjemått. Det går åt rätt håll. Jag är nöjd med hur det gått hittills. 
Det jag varit lite rädd för är hur jag ska fortsätta sen när dieten är klar. Det är problemet med min PT, han har hjälpt mig med dieten nu, men det här är ju absolut ingen långsiktig "lösning". Jag har inte lärt mig så mycket mer om kost i allmänhet, vilket var meningen med att jag skaffade en PT. 
Men eftersom jag hamnat på en anläggning med 6 helt otroligt duktiga PTs, tror jag inte jag kommer ha några problem med det. Kommer få all hjälp jag behöver där.
 
 

Vanliga kläder är fula kläder

För tillfället lever jag i träningskläder. Det är nästan så att jag börjat tycka träningskläder är finare än vanliga kläder. Hur ska jag någonsin kunna gå tillbaka till jeans?
 
 

Första arbetsveckan

Jag älskar mitt jobb. Mina kollegor är fantastiska, medlemmarna supertrevliga och det bästa av allt - jag får jobba i träningstights.
 
Den fina pikén som vi måste ha på oss när vi arbetar. 
Första arbetsdagen. Jag och Paulina som jag arbetar med byggde ihop en hel del IKEA hyllor.
Ser sjukt VIP ut när jag tränar.

Nästan perfekt

För första gången någonsin kan jag helt ärligt säga att jag älskar min kropp. Det finns mycket jag vill förändra, men det finns ingenting jag mår dåligt över. Förutom en grej. Mina bristningar på låren. De är fula. Och de kommer alltid vara där. När jag är 80 år gammal kommer jag ha kvar samma streck på låren som jag hade när jag var 18. Det känns inte alls roligt. Visst kommer de blekna, men de kommer alltid att synas. Får helt enkelt lära mig att älska dem med.
 
 

Funniest tag ever


Kul med bildlöst inlägg

Alltså jag är så trött. Jag vet inte ens varför jag fortfarande är vaken. Jag öppnade idag på restaurangen, vilket alltid är hemskt. Men idag gick tiden väldigt fort, trots att jag fick stå i matsalen och plocka brickor halva dagen.
Men jag tänkte bara skriva att imorgon börjar äntligen min upplärning på Fitness! Är sjukt taggad, ska bli så kul att äntligen få komma igång. Hatar dock att lära mig nya saker, eller snarare att inte vara bra på någonting. Det suger att inte veta allt.
Men håll tummarna för mig.

Tillbaks

IDAG kunde jag äntligen träna igen! Hade faktiskt tänkt träna igår efter jobbet, både gymkläder och riskakor nerpackade i väskan. Men redan efter en kvarts arbete kände jag att det var för tidigt. Jag hade svinont i halsen och lock för ena örat, fick dessutom stå i kassan nån timme, vilket inte gjorde halsen mycket bättre. 
Så för att inte göra allting mycket värre bestämde jag mig för att vila en dag till.
Men idag körde jag på, tyngre än vanligt, så dumt egentligen, men så kul. Tränade ben i nästan 2 timmar och svettades som en gris.
Ännu roligare blev det att träna med ett nytt fint linne och nya balla hörlurar.

GRWM

Mina kusiner kommer somsagt hit ikväll och då passade jag på att spela in en GRWM medan jag sminkade mig. Sminkningen blev väldigt bra, fick dock ingen bra bild på den, kameran ger aldrig mitt ansikte någon rättvisa. Speciellt när jag inte kan hålla ögonen öppna för en bild. Detaljer om smink/outfit kommer med videon på måndag.
 
Den bästa bilden jag fick på min sminkning på "nära" håll. Enjoy.

Det här med klackskor

Klänningen jag fick hem från Nelly är nu inpaketerad och redo att skickas tillbaka. Den kostade ändå 200 kronor, för det priset vill jag ha någonting som jag faktiskt tycker är snyggt från alla håll. 
Jag funderade ett tag på vad jag verkligen behöver och kom fram till att ett par finskor skulle inte sitta helt fel. Har ett par finskor och det är mina höga boots.
De kan jag inte ha på guldtuben när jag ska ha en långklänning med slits. Eller klart man kan men tycker det är snyggare med bara ben. Så jag klickade hem ett par vanliga klackar, har ingen aning om jag kommer kunna gå i dem, vi får hålla tummarna. Var en riktig klacktjej för några år sedan, när jag gick i 9an hade jag klackar till skolan varje dag. Får väl plocka fram klackgångskunskaperna.
 
Skorna kostade också 199 kronor, ni hittar dem HÄR.

Veckans form

Igår när jag vägde mig visade vågen 58,3. 58,3!!!
Nej. Det är ingenting jag är glad över. Sist jag vägde under 60 kg var visserligen när jag gick i 9an, men vikten är ingenting jag går efter. Jag har ingen drömvikt. Bara en drömkropp. Det spelar ingen roll om jag väger 90+ bara jag är nöjd med min kropp. Men jag tycker dock inte om att väga så lite. 
Jag pratade med Rickard, min PT och han var helt hundra på att det berodde på att jag var sjuk. Att man förlorar mycket vätska. Han menar att jag kommer komma tillbaka till det jag vägde innan jag blev sjuk så fort jag kommer igång med tränigen igen.
Jag äter ju precis som vanligt, vilket är svinjobbigt när man är sjuk. Men det är det minsta jag kan göra för att förlora så lite som möjligt.
Annars känner jag mig faktiskt redan väldigt nöjd med min form. Det är inte förrän nu som jag börjat se resultat. Min mage är mycket mindre, rutorna har poppat lite mer och rumpan har rundats till.
2 månader kvar 2 go och jag är superspänd på att se "slut"resultatet.
Mina FULA bristningar som jag inte vet varifrån de kommit. Läst på en del och sett att man absolut kan få bristningar om man börjar träna väldigt tungt. Antagligen därför jag fått dem. De dök upp i mitten av sommaren.
Det är min armbåge som sticker ut, inte ett bröst! hehe

Min nya BFF

Carli Bybel, ni vet? Carli? Störst inom skönhet på youtube? Hon fick precis 4 miljoner prenumeranter på youtube men det verkade inte vara någon som märkte av det. Det uppmärksammades åtminstone inte. Som om det bara var en liten grej. Jag tycker det är enormt, 4 miljoner!! Så jag lämnade en kommentar på hennes video och grattade henne, det är väldigt sällan jag kommenterar en engelsk kanal om jag inte har en fråga. MEN det sjuka är att HON SVARADE. Alltså jag är så starstrucked så det är inte sant. Hon är verkligen min största förebild och jag jag jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Tycker verkligen det är sjukt.
Nu ångrar jag att jag inte la ner mer tid åt kommentaren haha.
 
 

Nellypaketen är de bästa paketen

Trotsade min förkylning och gick upp till centrum för att hämta ut ett paket från Nelly. Har beställt ett ett armband och en klänning. Klänningen satt inte superbra, bakifrån såg jag lite ut som en rosa sopsäck, så jag funderar på att byta den mot någonting annat. Armbandet var suuuperfint! Jag köpte det egentligen bara för att hela summan går till att hjälpa kvinnor på flykt. Blev positivt överraskad när jag såg hur fint det dessutom var.
 
199 kr. Klicka på bilden för att komma till klänningen.
49 kr. GIRLS TOGETHER står det på berlocken.

Mitt första hem

Nu står det klart. Vi ska boka resa till Spanien till i sommar, hela familjen ska med. Jag är jättespänd, sist vi åkte alla tillsammans var för kanske 8 år sedan. Många av er vet säkert redan om det, men jag har faktiskt växt upp i Spanien. När jag var liten bodde vi där i några år och tanken var att vi skulle stanna där föralltid. Så blev det då inte, vilket jag nu i efterhand kan vara rätt så tacksam över. Sverige är life.
Vi ska iallafall till Malaga, dit vi alltid åker. Vi bodde i Marbella (som ligger precis utanför Malaga), så att åka dit är ganska självklart.

Minskat positivt

Ni vet den där kicken man får när man tar en alvedon etfter att ha haft feber ett tag? Eller är det bara jag som får den? Jag blir iallafall alltid supertaggad på att göra någonting vettigt av den tiden då jag mår bra. Så idag har jag inte bara rensat ut hela min garderob utan också plockat ihop och testat/sorterat alla mina kläder (vi bor i en 5a och mina kläder finns lite överallt i 4 av rummen).
Mina kusiner kommer nämnligen imorgon, de är några få år yngre än mig, så de ska få kika på de plagg jag inte vill ha.
MEN det jag ville komma fram till. Minns ni min vita, långa, MAGISKA klänning som har en otrolig rygg? Varje gång jag ser den känner jag att jag måste testa den. Den är verkligen helt otrolig. Men det jag upptäckte nu när jag testade den var att den kändes lite mindre än sist över ryggen!? Det är ju där jag ska växa! Så jag knäppte en bild till min snapstory och jämförde med den gamla bilden jag tog. Visst har jag blivit mindre. Men inte på ett dåligt sätt. Det ser ut som att mina muskler blivit mer definierade och man ser helt klart att det är fett som försvunnit. Så det känns ändå bra att klänningen blivit lite större.
Men ska jag vara helt ärlig tycker jag nästan den vänstra (gamla) bilden är snyggare, jag tycker det är riktigt snyggt att vara stor och bred. Men jag kommer jobba mig dit igen. Och den här gången blir det muskler som fyller ut klänningen istället för fett.
 
 

"Welcome back Amanda" -eBay

Igår kväll slog det mig att jag måste börja köpa de grejer jag vill ha från eBay till i sommar redan nu. Så idag har jag suttit och klickat mig runt på olika bodys, badkläder, navelpiercings och croptops. Utav alla de kläder jag beställde till förra sommaren var det bara ett enda plagg som passade. Men nu, ett års eBayande senare är jag mycket mer erfaren. Jag vet exakt vilka plagg som kommer passa och vilka som kommer sitta konstigt, vet exakt hur jag ska göra för att hitta det allra billigaste plagget och viktigast av allt - jag vet exakt vilken storlek jag ska välja beroende på vilket land plagget kommer ifrån.
Jag har verkligen handlat sjuukt fina grejer. Det var ett tag sedan jag var inne på eBay så det har hunnit komma in massa nya fina saker, speciellt plagg till sommaren.
Är SUPERTAGGAD på att få hem allting!!

Klicka på bilderna för att komma till plaggen.
Grå tröja som jag kan ha redan nu i vår för 41 kr.
Svart body, säkert superfin med ett par vita jeans, 51 kr.
Vit baddräkt, är såå taggad på denna! 66 kr.
Svart virkad croptop 34 kr.
Navelpiercing 11 kr.
Navelpiercing (tredje gången jag köper denna, superfin men rostar fort) 10 kr.
Navelpiercing, har likadan i guld, min absoluta favoritpiercing! 17 kr.
 
Bodyn, baddräkten och croptopen köpte jag i storlek L och tröjan i M.

Sjuk & anläggningsansvarig

Jag har gått och blivit sjuk nu i veckan. Hatar att vara sjuk, speciellt nu när jag börjat träna på riktigt. Hade jag inte tränat hade jag liksom inte förlorat någonting på att vara sjuk. Ingenting annat viktigt som jag måste göra.
Jag håller bara tummarna för att jag blir frisk inför nästa vecka då jag börjar upplärningen på 24/7. Jag vet inte om jag skrivit det här på bloggen men jag fick jobbet som anläggningsansvarig på Fitness 24 seven i Fridhemsplan. Är superexalterad.
Såg dessutom idag att de redan lagt in mig som anläggningsansvarig på hemsidan. Så himla kul. Så det blir jag och en jättefin tjej som heter Paulina som har hand om anläggningen i Fridhemsplan. Skönt att jag inte är ensam.
 

GULDTUBEN 2016

Vill ni veta något heeelt sjukt? Jag och min kompis Ella, som jag träffade via youtube ska på GULDTUBEN!!! Det är alltså Sveriges största youtubeevent. Ungefär som en motsvarighet till Kristallen galan, fast här är det youtubestjärnor som blir nominerade och får pris. Jag visste inte ens att man kunde köpa biljetter, trodde man var tvungen att bli inbjuden. Hela 400 kronor betalade vi, men det är det är så värt. Vi båda är taggade till tusen. Kommer klä mig i långklänning och sminka mig som om jag själv ska gå på röda mattan. Vem vet, jag kanske blir nominerad?
 
Biljetter hittar ni på ticnet.se
 

Att vara fin

Att få klä upp sig och känna sig fin när man jobbar på ett ställe som McDonalds 7 gånger i veckan är guld. I söndags bestämde jag mig därför för att göra mig själv lite extra fin. Passade på att spela in en video på det, så det blev perfekt.
 
Top och kjol från BikBok | knästrumpor från KappAhl
Har precis köpt ett nytt redigeringsprogram för mina bilder. Så ni kan förstå varför mina ögon lyser lite extra hehe, kul att testa på lite nytt.

RSS 2.0