Mysigaste (Ella alltså)


Kvalité fötter

Hej. Ni kanske minns att jag skrev ett inlägg om mina fötter, alltså att jag har en hallux valgus tå och att jag får superont i den andra foten när jag går väldigt länge. För någon dag sedan var jag på besök hos en ortoped och fick ÄNTLIGEN svar på vad som är fel. Jag har haft ont i min högra fot i halva mitt liv, första gången jag kände av den här smärtan var jag kanske 8-9 år. Hursomhelst, jag har tydligen en liten utväxt, alltså en benbit som sitter och skaver mellan leden vid foten och smalbenet. HUR obehagligt? Inte nog med att jag ska operera min vänstra fot för min snea tå, nu måste jag dessutom operera högra foten för att få bort benflisan. Härligt, ellerhur?

Kul dag


Bae


Proteinmugg

Mamma köpte en jättefin mugg till mig som jag kan ha min kaseinpudding i. Supermysigt verkligen, blir så mycket roligare att äta sitt protein ur en fin mugg!
 
Puddingen gjorde jag som vanligt med kvarg, mjölk, kasein och banan, förutom det faktum att jag använde proteinmjölk i chokladsmak istället för vanlig mjölk.
Blev mycket fylligare smak!

Dålig vecka

Förra veckan misskötte jag träningen så mycket, eller det känns iallafall som att jag gjorde det. Jag var sjuk på måndagen och tisdagen, så då blev det ingen träning. Sedan körde jag bara kondition och mage två gånger den veckan. Styrketräningen fungerade som vanligt, bara det att det blev 5 dagar istället för 7. Men på ett sätt känns det mer okej att skippa konditionsträningen nu när jag jobbar varje dag. Springer ju fram och tillbaka hela dagarna på jobbet, förbränner en hel del bara där, så jag behöver inte träna kondition varje dag som jag annars försöker göra. Men två gånger på en vecka är inte okej. Det får inte bli en vana att skippa konditionen.
 
Kaseinpudding med upptinade hallon som jag rört om till en flytande sås.
 

Who am I

Ni som noggrant läst min blogg vet att jag under en väldigt lång tid nu haft smaken pina colada på mitt kaseinpulver. Väldigt långt tid = över ett halvår.
Min kaseinpudding, som jag älskar, blev den senaste månaden en hatmåltid för att jag ville spy på pina kolada smaken. Ville inte ens göra slut på det lilla som finns kvar. Missförstå mig rätt, den är supergod, men äter man samma pulver i ett halvår - då tröttnar man. Iallafall jag. Så den senaste månaden har jag börjat med chokladpulver. Alltså jätteointressant inlägg egentligen, ni som inte bryr er kan sluta läsa nu, det blir inte mycket roligare än så här. Men eftersom mitt vanliga vassleprotein också är i smaken choklad och smaken innan var bananchoklad har jag redan tröttnat på den med. Så idag, NYTÄNKANDE som jag är, så blandade jag de två smakerna. Det blev faktiskt väldigt intressant. Åt med god aptit och kände mig lite stolt över idén. Förstår ni hur lite som händer i mitt liv när jag skriver ett långt inlägg om smaker på kaseinpudding? För att göra det ännu roligare tinade jag upp lite hallon, hackade mandlar och strödde lite kokosflingor över puddingen, just like old times. Sjukt att en bekant smak kan ge en flashbacks till... Några månader sen. När mitt liv var precis lika intressant som det är idag. Haha, jag tycker om mitt liv. Helt ärligt. Vad djupt inlägget blev. Det är sent och jag har precis jobbat 10 timmar i sträck. Godnatt.
 
 

Bare Back Slit Dress

Någon frågade om den vita långklänningen jag köpte från Nelly, hur den ser ut framifrån. Har tyvärr ingen bild på när jag har den på mig, lägger in bilden från sidan. Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen på Nelly. Det är konstigt, ibland kostar den 99, ibland 149. Den var billigare igår haha. Men passa på att köpa den ifall ni är intresserade, den har kostat 499. Väldigt tjockt och bra material, dvs inte ett dugg genomskinlig. Fin passform OM man har en relativt bred rygg. Jag tror att, är man väldigt smal, så blir den rätt så pösig på sidorna.
 
 

En glad överraskning

En grej jag precis upptäckt är min rygg. Haha alltså det är så knäppt, jag har länge avskytt att träna rygg och har därför heller inte tänkt så mycket på hur den ser ut (trots att jag tycker att vältränade ryggar är det snyggaste som finns, både på tjejer och killar). Jag har haft väldiga komplex för min "övre baksida" om man säger så, har haft väldiga kärlekshandtag och har därför inte velat ha klänningar med allt för öppen rygg. Men förra veckan hittade jag en superfin klänning på Nelly med väldigt öppen rygg och jag tog mod till mig och beställde den. Jag testade den på, knäppte en liten bild till snapchat och hallå?? Min rygg är ju fantastisk! Haha superego men det förväntade jag mig faktiskt inte, att redan se sån stor skillnad på min rygg. Speciellt i fettväg eller vad man ska säga. Inga kärlekshandtag eller fettvalkar kvar, de kanske dyker upp ifall jag har på någon jätteåtsittande bh men vem får inte det? Så jag är för tillfället helt tagen utav min baksida. Sitter hela tiden och tittar på klänningar med öppna ryggar så jag får visa världen vad jag åstadkommit. Så hårt som jag jobbat, så tycker jag att jag borde få visa upp lite B-)
 
 
 

Bus

Passade på att ta lite bilder på Adéle när vi låg och busade i sängen. Fina unge.
 

Dat fab feelin

Alltså det bästa som finns just nu är när jag får sminka mig. Eftersom jag jobbar nästan varje dag så är det så himla sällan just nu. Kommer inte ens ihåg senast jag sminkade mig, förutom till halloween och idag då. Idag var jag ledig. Mina föräldrar kom hem från Finland igår, så hela familjen kom hit och åt god middag. Passade som vanligt på att klä upp mig ordentligt, åh så härligt det var att få smacka på min foundation och klistra fast fransarna. Som meditation.
 
Ögon: 120 färger ögonskuggspalett & ögonfransar från eBay
Läppar: MAC läppenna i färgen Soar & MAC läppstift i färgen Brave
Klänning från Nelly // Halsband från Gina Tricot // Örhängen från eBay // Klocka från Ur & Penn
 

Kvällens pudding

Gjorde en lite annorlunda kaseinpudding ikväll. Den blev mer av en smoothie, då jag hade i betydligt mycket mer mjölk än kvarg. Men det blev supergott!
 
Mixa:
1 dl kaseinpulver i smaken choklad
1/2 dl kvarg
2 dl mjölk
1 näve frysta hallon
1 msk kakao
 
Toppa med:
Upptinade hallon & 2 rutor mörkchoklad

Så flummig


Bra halloweenfest

 
 

Lilla hallux

Hej! Kan du lägga upp bild/video på din tå och berätta lite om operationen? Har oxå problem med fötterna och speciellt min vänstra stortå så skulle vara intressant att veta och se vad du har för problem och vad för operation du ska göra, om det inte är för personligt förståss!
 
Hej!
Alltså antingen är du någon utav mina vänner som driver med mig haha, de tycker min tå är superrolig.
Men för säkerhetsskull svarar jag seriöst. Ifall du har samma problem som mig, vet du säkert om det. Jag har någonting som heter hallux valgus, vilket innebär att min stortå är sned och pekar inåt mot de andra tårna. Hallux valgus är ärftligt, tror bara det är så man kan "få det". Jag har levt med "syndromet" sedan jag var kanske 5-6 år gammal, men det är inte förens man blir mydig, då fötterna växt klart, som man opererar. Det är verkligen ingen farlig operation och min tå är ingenting som skadat eller hindrat mig från någonting alls, förutom kanske att jag alltid har hål i strumporna just vid den tån. Men, opererar man inte, så lär man få problem med tårna när man blir äldre. Dessutom är det fult som bara den, så det är mest därför jag är glad över att jag äntligen ska få operera mig. Har haft så stora komplex för den där jäkla tån. 
Hursomhelst, jag hoppas du får reda på vad ditt problem är :) 
 
 

Livsuppdatering

Den här veckan jobbar jag 40 timmar, kan ni förstå det? När de anställde mig sa de 16-20 timmar i veckan, ändå har jag fått dubbelt så mycket denna vecka. Jag har för tillfället en paus från mitt pluggande, men sen när jag börjar plugga igen kommer jag inte kunna arbeta så här mycket. Dessutom har jag svinont i mina fötter. Jag har, som en del av er kanske redan vet, väldigt mycket problem med mina fötter. Det har jag haft hela mitt liv. I vinter ska jag operera min ena tå och den andra foten är helt kaos. Får svinont om jag går eller står en längre tid. Har röntgat flera gånger utan resultat. Men trots det fortsätter min träning som vanligt. Det är tufft att springa med en fot som knappt kan gå, så jag kör mycket på crosstrainern och det blir inte lika mycket ben eftersom det belastar fötterna mer än någonting annat. Men det är fortfarande superkul att träna. Blir bara roligare när jag ser resultat. Dieten håller också i sig väldigt bra, trots att jag varje dag suktas utav hamburgare och karamellfrappuccinos. Så livet är helt okej just nu. Trivs med träningen men det suger att inte ha någon tid till att träffa vänner eller familj. Det faktum att jag inte pluggar till läkare just nu suger också. Men det har sugit ganska länge nu, så det är ingen nyhet.
 
2 bilder från iförrgår, 1 november.

RSS 2.0