"Simon, säg ett ord" -"Häst."

Hej bloggis. Skriver live från Simons place. Han steker burgare mitt i natten och jag tittar på HIMYM. Imorn ska vi på halloweenfest hos Totte, KOMMER BLI SÅ BRA ÄR SUPERDUPER TAGGAD WIHO!!!!!11 Nej men det kommer bli meganaiz. Tror jag ska klä ut mig till Dexters offer tihi, det är fan inte snyggt, men jag måste ju reppa min älskade.
Nu kom Simon in med en halv tomat till mig. Dat bf material ♥
 
 

Bästivärlden

 

Lovely

Okej, idag har jag haft ARTON besökare, vad är det som händer!?
Jag är smickrad, hörni.
 
Puss till alla trogna läsare<33333

Våra eftersläppsbiljetter

 

Get your lagersaldo together

aa, det suger ju. Men jag beställde en annan marinblå istället, dock inte V-ringad. Fick hem den idag och den var supersnygg, så jag är hur nöjd som helst!!

 

moAHHHAHa

Imorgon är det Halloween i naturkorridoren ... då är det tänkt att alla naturare ska klä ut sig och vi friendsare ska ha en läskig spökrunda nere i källaren. Kommer bli SÅ HIMLA BRA! Är sjukt taggad, går inte att beskriva. Ska upp 05.30 imorgon för att börja sminka mig och sedan åka till skolan till 07.30 för att dekorera, båda i naturkorridoren och nere i källaren. Jag ska klä ut mig till en docka. Hade tänkt mig någonting i den här stilen:
 
 

Kändiz

Sitter i bibblan nu med Simons gymnasiearbetesgrupp och väntar på att de ska bli klara med sitt. Sen ska lillpojken och jag in till stan å äta maaat. Såg förresten att jag hade 20 besökare för någon dag sedan, alltså vad är det som händer? Har någon nämnt mig på sin blogg? Typ Paow eller nån? Sjukt.
 
Saknar Ylva.

Beställda

Johnny bulls 1700 kr
iPhone 5s, 7000 kr

Släktfesten

 

Tjoho

Alltså det bästa med att ha fyllt 18 måste vara att jag kan internetshoppa helt själv nu! Kommer såklart inte slänga ut en massa pengar på onödiga kläder, ska köpa sånt som jag behöver. Har redan klickat hem 3 plagg!
 
Ville klicka hem de rosa randiga tightsen, men de här var 500kr billigare. 300kr kostade de.

Mina rosa handskar håller på att gå sönder, de är slitna som bara den, så beställde hem de här också för 169kr.
 
Lämnade tillbaka Gant tröjan jag fick av klassen och köpte den här istället. Det var den jag önskat mig från början. Så tack klassis, är jättenöjd <333

Presentisar

 

Familjefirande

what u looking at?
Fick en Dexter tröja ... helt ärligt så grät jag en skvätt <3
 

Fest

Igår firade jag med några från min älskade klass. Det var supermysigt. Vi skrattade, åt och hade det bra. Sedan drog vi ut till Marquise och dansade i några timmar.
 
 

Idag blev jag myndig

 

Ni är fina mina musisar

 

-

Ellinore:
Väldigt sent men när din kompis drog av ditt hår så att du fick en kal fläck, växte det ut igen? hände mig idag...
 
Svar:
Alltså jag vet inte riktigt. Ibland när jag sätter upp håret har jag en liten kal fläck där, ibland inte. Den är iallafall inte lika tydlig som när jag fick den. 
 
Okej alltså jag var inte med om någon slagsmål. Åkte pulka med en kompis. Hon råkade stå på en slinga av mitt hår innan jag åkte, så den slingan drogs av. Ont kan man minst säga att det gjorde och jag fick en fet kal fläck på skallen.

AHS

Idag släpps det första avsnittet på den fjärde säsongen av American Horror Story. Varje säsong har ett nytt läskigt tema. Första säsongen Var "The murder house", andra "The Asylum", tredje "Coven" och den fjärde ska bli "Freakshow". Det är så spännande och jag är sjukt taggad och tror stenhårt på att den fjärde säsongen kommer bli den bästa.
Alla deras trailers är sjukt äckliga, men trailern för den här säsongen... Det vände sig i magen på mig. Det är så vidrigt och jag mår illa samtidigt som det spritter i hela kroppen av iver. Att vilja spy samtidigt som man lyser för att det är så genialiskt - det händer bara när man ser på AHS.
 

Kära bröder

Det lilla vita ovanför mitt huvud = Keyvans snorpapper. Tack bror

Party

The funniest moment of my life.
Vår Birthday Princess <333
Ja, Anna bor på ett zoo
 

Checkar in

Är hos min lilla pojk som sitter och gör jobbiga ljud ifrån sig. Igår hade Anna 18-års middag, det var supercozyyy. Kommer upp lite bilder nån gång. Imorse var jag på loppis, fyndade faktiskt en del hihi. 
 
Ungefär den enda bilden på Simons dator...
 

Önskelista 18

I år har det varit väldigt svårt att komma på vad jag önskar mig. De saker jag velat köpa själv är stora, dyra föremål. Har fått tänka efter en hel del, men kommer ändå bara på en massa dyra saker. 2 fab 4 cheap stuff.
 
iPhone 5s svart ca 5000kr
 Bruna primeboots 3700kr
 Better bodies tights med rosa ränder 749kr
 Klänning från VILA "Feminine, Corsage dress", 319kr
Klänning från VILA "Virenta-Lace dress", 399kr
 

 Vinröd Gant V-ringad 1200kr
Nagellacksprylar - framförallt borstar som man kan göra roliga mönster med hihi
Pengar är ju standard
& så det jag aldrig kan få för mycket av - smink. Det kanske är svårt att köpa till någon annan, speciellt till mig som är så kräsen med mitt smink, så presentkort på Åhléns eller Kicks är också uppskattat
 

RSS 2.0