frej

 
 

Spelar ingen roll vart, när eller hur han gör det.
Allt han gör blir bra ändå.

 

en dag jag aldrig glömmer

Han har vinkat till mig, lett mot mig, skakat hand med mig.Han sa att han älskar mig.
 
Curtis Jackson

tar igen

Härlig kväll ute med råsunda vännerFina venSlisken himselfNyklippt!Nya darlingsBästa killkompis, han är så bra!Skolkamrat & klasskamrat
De 4 sista bilderna är från idag. Det är min klass, min underbara klass

bra helg

Päronen är bortresta, kommer hem imorgon, så inatt sover tjejerna över. Är rätt övertaggad just nu, har städat hela huset, tagit fram maddrasser, bakat bröd, laddat ner filmer & ordnat så allt kommer bli perfekt.
 

kräftskivan

 

vardag


blue and happy at the same time


as i can fly

Ska inte säga att headern är tillfällig, för jag kommer aldrig orka göra en ny. Ville byta och den här kändes bra. Den ligger skit fult på sidan, men jag orkar inte göra mer. Det får bli nån gång då jag har mer tid/ork/lust osv.
 
 

n1a

Min klass är så bra! Eller so far, so good. Jag hänger mest med en tjej som heter Ylva, annars är i stort sätt alla tjejer i klassen tillsammans på rasterna. Vi är 10 tjejer och 23 killar haha. Men det är soft. Det är awesoooooooome nejmen lol, grejen är att det inte är några snobbar i klassen. Därför är vi bäst.
 
Bäst schema har vi också

saknar min no lärare


Första dagen avklarad!

Min klass verkar helt okej, svårt att säga redan efter första dagen. Känner en kille där sen innan, annars är jag helt lonely inom klassen. Det är många som känner varandra sen tidigare och en del som har gemensamma vänner med mig. Men det är chill. Ska gå med dem i 3 års tid, så lite dumt känns det att döma dem direkt. De är säkert jätte schyssta, när man väl lärt känna dem.
 

om kärlek var en droppe, skulle jag ge er havet


kräftskiva 2012

Är så taggad, ikväll kommer bröderna, brors fru + familj & bästavän hit på kräftskiva.Trots att det är the voice ikv.
Har varit på ung08 två dagar i rad nu, nästan så jag skäms över mig själv. Men det är nice att träffa alla friends. Och om 3 jävla dagar börjar gymnasiet.
Inte klokt!
 
Last year

där vi bara hoppades men fick se vad som hände

Väntar på min långsamma vän Daniel, har hunnit göra allt man kan göra, finns inget att göra förutom att blogga. Det är underbart att jag uppdaterar så duktigt. Tror bloggen läggs ned snart, det är bara jobbigt att den finns haha. Men blogglusten kanske kommer tillbaka så småningom. We'll see about that.
 

sådan passion

 

mina finaste ägodelar


uppriktigt sagt så längtar jag inte tillbaka

 
Jag älskar Sverige för mycket :)

RSS 2.0