tönten Nr1
finns det någon bättre låt ?

simpsons & tepluggpluggplugg idag oxå .. snart . jag är glad ändå :) livet är perfa .

gal1


onödig chey

är äntligen klar med no:n tills imorn . nu ska jag börja skriva på so uppsatsen, oherregud .

update : kom på att jag redan börjat på so:n, har till och med lagt upp början i bloggen ! :)

kniven i hjärtat .

slutade halv 1 idag, sooooooft . har massa plugg, svenska - skriva deckare tills på fredag, no - uppgifter tills imorn och so - uppsats tills på onsdag . har bara börjat på svenskan . inte kul . men ska ändå inte göra dom nu .. orkar inte . ska träna och kolla på film :) rubbeeeeeen !


mickis, wilma & ämkå ♥orkar inte ladda upp alla bilder, men 3 galna cheyer jag var med i fredags och i lördags . kääärleeeeek .


segt

ska till och träffa annika nu, så ni vet, hehe . hade sjukt kul igår, förutom att jag kommer drömma mardrömmar en månad framåt, tack vare en film vi såg :/ yes . men bilder, haha .. orkar inte ladda uuuuuupp ...... dom finns på fb, men ja . puss

a to the s

är hemma nu och trots att jag hade med mig kameran, så tog jag inte en enda bild idag .
hade ändå inte orkat ladda upp dom, är trött och as sur .

dadadae fortfarande hos nanna, ja o nadde sitter och asgarvar till den här HAHA klockren !

fiesta

ska åka till nanna nu, massa bilder kommer sen :) om jag hinner . puss

träsko

sitter hemma hos mickis med ämkåå, ska slagga hära . trevliiiigt, knarkarrösten on/of . on . vi träffade sköldis idag, jaa . hh3h3h3h3h3h3hh3h3h

snabb

är med mickis och ang hemma hos mig, vi har bakat kladdis och ska fucka uur .
sen drar vi t solnananan . puss

whitekom typ precis nästan hem nyss, från föräldramötet eller vad man nu ska kalla det .
ingen kommentar om det . :)

bilder från igår, idag .


krallig + död chey .


ensam bild, klassfotto .


årets första :)


angelikas tapet ♥


''lägg mitt armband där, då kommer hela bilden att lysas upp'' blondin .hinner inte lägga upp bilderna från idag, ska åka NU . puss

silver & guld

började halv 11 och slutade halv 1 idag :) 2 lektioner, skön dag . har utvecklingssamtal halv 6, efter det är det föräldra samtal . barnen måste oxå med, åh . sitter nu och packeterar in tidiga julklappar, haha, och nannas present . :) ska inte säga vad det är, ifall importen läser .


haha så jäkla fult, själva paketet, suger .

läs emelie !

EMELIEEEE, DET HAR KOMMIT ↓ ETT NYTT LIPSYL PÅ APOTEKET !!!!!!imorn

inner inte ladda upp bilderna idag, har pluggat matte en timme . men ska logga nu, puss

a damn hot cheese

SHOOO BLOGGISH ! VAHÄNDER ? SJÄLV CHILLAR JAG GAL1 !!!
kom hem precisisis, har vart hos angpang, trevligt hemma hos henne . haha min anteckningsbok, som ja berätta om innan nivet ? ja, den . angelika har skrivit en hel historia i den, om en ost . seriöst, cheyen har den bästa humorn .
Okej, vi tar del 1 här då :

Den farliga osten

Det var en vacker dag, då clara gick ut för att handla mat. Påvägen till KONSUM pratade clara i telefon med sin bästa kompis clas. Han var slöjdlärare och hade en sexig häck . clara älskar hans röst så jävla mycket. Nu var hon framme i KONSUM så hon la på luren . clara köpte vaxning så hon kunde köra en vaxning på sin syster . Och så köpte hon ost . Det kostade 3 kronor sammanlagt för hon tryckte på potatis . hon bröjade gå hemmåt. clara kollade ner på påsen och öppnade den sakta. OH SHIT THAT WAS A DOMN HOT CHEESE !

har tagit bort vissa delar, ang vet varför . haha .
har tagit massa bilder idag, både på cheyerna i skolan och på ang . kameran måste laddas upp lite, innan jag kan föra över bilderna till datan . ska kolla på paradiseee sålänge . puss

so shiiiiiit

sitter i datasalen, skolan . har so och skriver om livet efter döden, typ religion . haha ja, religion jobbar vi med .
angelika är i skolan idaaag, så hon kommer hem till mig efter skolan . är själv hemma :) det blir kul . har en anteckningsbok, skriver upp läxor och sånt, fast jag typ bara ritar i den, har haft den i en dag, halva boken är full med konst . det är gaaaaaal1 . haha jag vill skriva orkar inte jobba, har redan gjort det . har skrivit ganska mycket, tycker jag . ska jag visa ? vänta .

Livet efter detta eller livet efter döden beskrivs i alla religiösa kulter, naturreligioner och hos de stora världsreligionerna. Det handlar ofta om ett dödsrike, ett himmelrike eller ett helvete, och var man hamnar bestäms kanske av Gud eller av personens karma. Många tror att det finns mängder av boningar eller rum för en människas själ i de eviga gudarnas världar.

Det finns massa olika förklaringar till vad som händer efter döden. Vissa tror på helvettet och paradiset, andra tror att man föds om och en del tror på ingentinget.

Själv tror jag att när man e död, så är man död. Det blir svart, kroppen ruttnar, det är allt. Inte att de som har varit goda i livet kommer till paradiset, och de som syndat sig kommer till helvettet. Om det finns en gud, så borde det vara en snäll och förlåtande gud. Han skulle förlåta alla som inte trott på honom och som gjort dåliga saker.

ingen kommer orka läsa, men . äsch, slutar nu ! :) puss


the grass is greener on the other sideseriöst, sämst humor, men jag ligger på golvet och garvar åt videon .

bättre än inget .


snyyyyyygg ! fast neeeee, ja har typ förstört den, hah .
gjorde själv på träslöjd, blev ändå bättre än jag trodde det skulle bli .
h3h3 . men ska laga mat . hk - läxa, ska typ göra pasta med något till . yes . puss

arambahram 'ååååh jag e så stolt ! denhär grymma killen, bara 13 år, har gjort massa egna låtar, seriöst, han är GRYM !
en av dom - gårdagen heter den, den ovanför, så tung, speciellt för åldern . dör för honom, min idol . kom ihåg hans namn, för han kommer bli något stort när han blir stor . min bror :) AramBahram' .

fucuckckkc face


outfit


facelook

HAHA seriöst drivvvvv, sista bilden, gud va ful. barafördigemelie ♥

merve än handikappp

haha min älskling .. :) hon har skaffat blooooogg, bbästa ! :D
den som inte kollar ......... nej men hon har precis börjat blogga och har inte riktigt kommit igång än, men när hon väl e på g, så kommer det bli världens bästa :) kolla in den !


määs låt :)

kortaaaaa, tråkigaaaa inlägg

alooh, väntar på att bega ska bli klar, sen rullar vi till centrum :)
senare åker ja t solna och träffar emelie :)

ingen särar på begandii haha mobbade

är hemma hos bega, har vart en tuff kväll. full av kossor och lögner. haha, sjukt.
har inte så mkt mer o skriva. h3h3 tråkiga inlägg nu för tiden . puss

världens vackraste kusiner ♥


mina älsklingar . saknar er


vill ha sommar . nuuu


mjukisdag

fixfix nyss, nu drar jag till centrum och möter upp adina, sen har jag ingen aning om vad vi gör .
kanske går runt i kista eller går hem t mig, vi fårseeeee, puss .


stor klass


HAHAHAHA seriöööst, har inte sett denhär innan, fotto från 2an .. va fult :)

hemma igen .

h3h3 japp .

kbry

yesyes orkar inte blogga, ska käka nu, sen drar jag till kfum .


köppt ny tröja från kappahl oxå .

tuff kväll.

håller på att fixa mitt rum, har rensat och flyttat om flera saker.
när jag är klar, så blir det plugg resten av kvällen. behöver iallafall inte tänka så mycket på tiden, har sovmorgon till 10.45 imorn :D har inställd lektion, så.. :)
så jäkla skönt !

snyggt ? fast ne


haha. har ''fixat'' mina byxor på slöjden. gal1 fula. fast dom ser bättre ut i verkligheten än på bild, tycker jag .


pimpa dom lite oxå . :)

konstig världah, ey, det är inte som förr, allting har förändrats med tiden, hela USA och iran bara väntar på kriget. irakier flyr för livet överallt, högre gränser, dags att folk tänker och ser över vad som händer. du är inte viktig, du är bara en i mängden och kan bara stå och kolla på när städer står i bränder. EU fördömmer bombattentaten, det gör väl alla, men det är aldrig nån som gör nåt åt saken. Nästan alla fördömmer väl barnsoldater, ändå finns det platser där det delas ut gratis vapen. och i denna konstiga världen, blir det ingen livsuppgift, bara att behålla sitt värde. inga åtgärder tas, alla lever på hoppet, trots att det ända som fyller skyn är stenar och bomber. varje dag finns folk som slåss för sin makt, tills sista bloddroppen för att slippa offra sitt land. många gråter, andra ber hektiskt, men alla längtar efter dagen då det blir rättvist. problemen bara skjussas runt, fram och tillbaks, som ett plan där planen lär att de landar väl snart. för jag har tröttnat ! världen är sjuk, jag frågar mig själv ''vart finns gud i lägen som nu ?'' lev för imorgon, om du ska vara smart, för gårdagens framtid kommer bara idag.
i en konstig värld, i någon sorts missär, där förnekelsen är bränsle åt din själ,  en konstig värld, där ingenting är sig likt och folk skiter i varann och bara flyr för sitt liv. å ingen stannar upp, fattar å ser, att man borde vända om och hjälpa upp alla de som trampats ner. ibland undrar jag vart solen försvann, i en konstig värld, i en konstig värld.

allting är för invecklat, när inget utvecklas. man vill ha in pengar, men inte utlämnas. alla vill skylla på nått, förutan att vi själva vet, håller vi på att bygga en bomb, men allt sker i tystnad, inget, det ryktas om man vänds mot varandra i jakt på en syndabock. man bara klagar, utan att fixa nåt, och om man går emot mängden, är det ett riktigt brott, inte nått som man stolt sedan lite å man gör som alla andra, annars är man inte folk. och man ska delas in i klass, ras och vilken sort. varje dag man kollar ut, så är det lika grått. vi lämnar jobbet, fast målet är inte nått. sikta mot toppen, så når vi dit inom kort, för om du tappar hoppet, så vinner dom.
i en konstig värld,
i någon sorts missär, i en konstig värld, i någon sorts missär, där förnekelsen är bränsle åt din själ, i en konstig värld, där ingenting är sig likt och folk skiter i varann och bara flyr för sitt liv. å ingen stannar upp, fattar å ser, att man borde vända om och hjälpa upp alla de som trampats ner. ibland undrar jag vart solen försvann, i en konstig värld, i en konstig värld.
i en konstig värld, i någon sorts missär, där förnekelsen är bränsle åt din själ, en konstig värld, där ingenting är sig likt och folk skiter i varann och bara flyr för sitt liv.
å ingen stannar upp, fattar å ser, att man borde vända om och hjälpa upp alla de som trampats ner. ibland undrar jag vart solen försvann.jag har grymt tråkigt .

tommiefan

är med ang . vi har ätit kladdis och jag är lack, för att en snubbe i klassen har tagit bort mig på fb . mitt eget fel, men jaja . puss

förkyld iceeeeec0000ld

kom precis hem, har köpt den vita klockan nu, tror inte ja köper den svarta :)
bild kanske kommer nån gång. venneeeeeee.


här är tydligen jag. is - kall. som om det skulle va kul, miko ?
:)

ibland undrar jag vart solen försvannkanske har lagt in denhär videon förut, då får ni se den igen.
får gåshud när jag lyssnar. har vart min favoritlåt i 2-3 månader. fattar inte att killen inte blivit upptäckt än, så grymt otroligt bra, texten, melodin, videon, allt är så jäkla tungt ! plus att kista är med i bakgrunden :)

pojkflicka

ångestbarn, jag har polisonger !? när jag sätter upp håret så får jag det. kanske är babyhår, men whatever, ser ut som en kille framifrån. idag har jag vart i både råsunda och ärvingeskolan. har bakat, fixat mig, vet inte riktigt varför, kul att sminka sig, fast man inte ska nånstans. eller det ska jag ju. ska ut ikväll, men brukar inte fixa mig såhär. aaaaaajaaaaa


vadå onormala ?

bästefa


angelika, vi ska träffa miko imorn !, okej !?


randåm inlägg nurå. inte mycket att skriva om. planerna för kvällen är avklarade, allt förutom att plugga. kom på att det inte finns något mer att plugga till :) eller jo. vi har läxor eller prov varje dag denhär veckan, men läxan tills imorn e klar. haha seriöst. jag DROGAR daniel adams-ray. han e fan bäst.

du är bäst nu, men du var bättre för


ååh mångå barn. ignorera mina sss.

kvällens planer : hemma. plugga. duscha. fixa ogjorda grejor.
är allmänt strålande glad idag. det tycker jag är bra :)antar att det är för att jag var i ärvinge efter skolan. skulle lämna en lapp till boran, så fastnade jag kvar där. träffa nåra killar från förra klassen. var nog det som gjorde mig gladast. saknar dom fortfarande.
men inget slår råsunda. :)


tunga vi ärgal1 torrt kul

såhär kul hade vi.
hemskt kul var det, kan jag säga. nu ska jag fixa mig. igen.
till det att brorsan plus hans chey kommer.
men först ska jag gästblogga i ANGs blogg, utan att hon vet, hihi.

statusgillarNa

sitter i bibblan med angelinis. kul. haha rubriken e en väldigt kul sak. vi har ätit is och ska prova kläder nu. puss

angelikas fel ..

hej ! skön dag ? absolut. har en brun och en vit arm. de snyggt. klockan är 12 och ska stänga ner datan nu. inte för att jag ska gå och lägga mig, men ....... drogat inlägg, jag ÄR drogad. HAHAHA, blir alltid såhär på kvällen. måste typ hoppa hopprep eller något för att få bort det . helt sjukt. vill inte väcka hela familjen, så står över. mennnnnn, ska lyssna på musik nu och typ fixa mitt rum. hur kul låter inte det ? toppkul.

skulle publicera detta igår. glömde. h3h3men idag ! nu ska jag fixa mig lite sen drar jag till solna och möter upp angelika en stund, sen får jag hitta på ngt annat när hon inte kan längre..


rädda grabbar @kfum

awesome


åh, köpte ny tröja o grejs :) blev ingen emelie. kfum nu !

shawin - saknas bild

ska dra nu närsomhelst, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg.
ska till stan med sara och shawin, dom ska sola och jag ska kolla på :)
bara jag får träffa dom så.
senare ska jag träffa emelie, troooooor jag. inte helt säkert än. haha inget kaffe idag, hoppas jag.
puss !


världens finaste sara :)

trevlig kväll


haha sötsnabbt

sitter hemma hos cidona, måste stänga av nu, haha. men ville bara säga till angelika att hon är STÖRSTA tönten som pallar kommentera inlägger om dunderhumor HAHAHAHA hur pallar du :) sånt gör man när man har tråkigt. ska logga nu puss

klassenskom precis hem, har köpt svarta uggs, det är trevligt. ska fixa mig lite snabbt, sen drar jag till cidona på tjejmiddag. puss

my heart will go on *

precis lärt mig spela titanic låten på gitarr, tråkigt, men ja.
nu ska jag säga hej till duschen.

jätteirriterande låt ? ne, grym.emelajkollar på scrubs. dricker te. emelie på bilden. inga planer för kvällen. tjejmiddag hos cidona imorn. tråkig skoldag idag. inte hänt annat förutom att angelika var sjuk och att jag gick till henne på luchen. och garvade. haha åt videorna..... jag dödar för DunderHumors yt kanal. Angelika tyckte det var sjukt tråkigt, iallfall avbrytar pelle. typ den bästa ! HAHA ''åh men gud va spännandeeee'' 0:45 på kissie videon :) HAHAAHAHAHA dödar. aldrig garvat så mycket som igår :)

min humor !HAHA den sista är bäst .!

hahahahhaahha finner inga ord !


såå fiiiiiiiin
haha, jag är typ STÖRSTA klockfanatikern. ska köpa 2 till i samma modell, svart & vit.
om jag hade pengar, skulle jag köpa alla färger, heh. sån e jag. färgen e mer som den andra bilden, typ seris.
haha vänta, måste räkna hur många armklockor jag har.. 9. shit

hahah onödiga barn


cool grabb försöker bita sitt öra. med mera


många nya bilder på mobil = många inlägg


kramsnö


no


c00l


obehaglig


..

älskar dig.


bilder som talar

fet hand.


måste noppaaa. buskar


ingen mer bloggning idag.


utsikt från 107

kolla den :)Tjejen på bilden. UNDERBAR ! Så är hennes blogg oxå ! ♥

ingen andreas


domhär fina istället ! ♥

järven dagiset

ågud, jag är helt lycklig. har varit och kollat på mitt gamla dagis, mitt gamla hem, snackat med flera därifrån och så har jag träffat en gammal dagiskompis som har fått adhd och ett leksaksgevär i handen, haha vi sprang.


där äppelträdet brukade stå :/


mitt gamla hus till höger, haha låda.

har en kvart på mig ..

ska till stan nu, med 2 tjejer jag inte träffat på hurlängesomhelst. gamla barndomskompisar från viby.
ska bli kul :) ikväll hoppas jag på att kunna träffa andreas, ska messa honom nuuuuu !


haha jag gillar bilden.

angelinis.blogg.se


videoinlägg kommer strax


det är bara jag som tycker att bilden är fin

angelika är bimbo

är med bexx som slaggar här :) kul. kul. kul. och jay bombar oss på fejjan, inte kul. inte kul. inte kul. MEN. discot i kfum vart Xat ! haha stort X till det. japp. nu hade vi tänkt kolla på film. yes.

vill oxå hälsa till angelika, som aldrig kan va tyst att 7 gånger 8 är 56. I HENNE SÅ FÖRBANNAT HÅRT !

kåfuäm disco


killen alla älskar ♥


arbetarklassen


jag är inte ensam

är hos bega, med robin, som sitter och härmar en snubbe i sitt lag. vi dööööör. NU VET NI !

jag är ensam


historien bakom dessa 2. rätt rolig faktiskt. emelie såg en skylt, där det stod 15 kr XL kaffelatte, godaste lalala, vet inte vad. när hon frågade om jag ville smaka den godaste latten i mitt liv, så trodde jag såklart att hon redan hade smakat den innan. så vi köpte en var, smakade och spydde. nästan. inte förens när jag frågade hur hon kunde tycka att dehär var gott, så berättade hon att hon inte hade testat innan. fast det smakade faktiskt helt ok med 30 sockerrör i. 2 tjejer, sitter i bibblan, dricker latte och pratar. vuxenpoäng eller vad ?

har ingen aning om varför jag skriver det, sjukt tråkigt att läsa, men det är kul för det går så jäkla snabbt att skriva, för att jag är speedad av sockerkicken.
Problem med att sova inatt ? svar ja.

har druckit kaffe. JA, jag är speedad

kom precis hem & ska snart ut. eller ska ut NU. med berfin och serhat, till kfum. ååååh jag har saknat dom !
Massamassa bilder kommer sen :)

@ bibbla

sitter i bibblan solna med adina och yasmine. Emelie har försvunnit så.. ? japp, bara vi 3.
Vi har 8 minuter kvar på datan, sen tågluffar vi och sen, och sen, och sen. puss

emelie hälsar till påfågel ♥

helt onödig


jag har ont i foten

ÄR med älva, kul i älvsjö. lalala hela grejen orkar inte ta det nu. vi har bakat pizza med marshmallows, fast bara nästan. och kollat på film. Rubriken är nåt som jag och älva snackar om heeeela tiden. Puss

normal chey !godnatt.

FUCKA.. UR! FUCKA.. FUKI!

kvällen va helt sjuk ! Inte haft så kul på länge.
Speciellt uppe på fylleberget innan alla tagga hem.
FUCKA UUUUUUUR TJEJER !BANAN


okmk


sockerkick mk ?flyger genom max


middag.


visst annika

Anonym om omöjlig:

bra att du täcker över efternamn. skulle söka annars


omöjlig

fixar mig, samtidigt som jag försöker lära aram lite persiska.
Går väl sådär. Men dagens planer är att åka till solna, först träffa tommie lite snabbt, sen till angelika och vi ska tydligen fixa inför ikväll ''höstlovsfirandet'', ingen aning om vad det är vi ska fixa, men ja.
E sjukt glad oxå. Taggad inför ikväll och för att snacka med angelika. Hennes miiiiin, längtar :) ingen fattar. Inte jag heller, så det gör inget.


smalWebbar med en chey som fått i sig alldelles för mycket grönsaker.

RSS 2.0