changed

bega dissade mig. vi skulle ju till centrum, klockan 8 messade jag henne, haha, då var det försent :/ gick med kimberly istället, eller vi hann gå 10 minuter, så ja. jag och bega ska gå imorn istället :')

ätbart, frågetecken


har precis rullat egna köttbullar, fast dom ser förjävliga ut, är jag galet stolt över mig själv, hahaha. nu är det bara o steka dom !

ludde e grym


orkarinteorkarinteorkarinte

hej alla nära o kära ! jag har typ inga läxor, e fett glad .. eller har gjort so:n, nästan klar med matten, bra glosor på spanskan och engelska uppsats e klar .. fick mitt första mvg idag ! mvg- för att vara mer exakt. 22/24 på ett engelska förhör. känns underbart. brukar vara hemma och plugga på måndagar, men ikväll ska jag med bega till centrum. hon ska köpa byxor och jag ska köpa .. det jag hittar helt enkelt. puss


vill ha nån av dehär skärpen .. vet inte .

tröttttttttttt

sitter i skolan, i datasalen, haha sitter och garvar åt andreas som läser kissies blogg högt och typ kommenterar allt hon skriver. har so lektion, ska skriva om hur det var o jobba i skogen förr och hur det är nu. tror jag, haha. vet inte riktigt hur jag ska börja. menmen. är hemma själv ikväll till klockan 7, e själv nästan hela veckan, så tror jag ska hämta hem nån kompis. idag vet jag inte, adina och yasmine kanske. eller så blir det pluggdag. kommer sova oxo. herregud, har sovit halva so och no lektionen, är alltid så jäkla trött på måndagar !


blingbling


har köpt en ny ring från gina, dålig bild men ja. den är vackeeeeeer !


efter ang, så bowla jag med familjen. mysigt :)

baby

3 månader med ang idag !



älskar dig ♥


leker snygg

Anonym om vacker skjorta:
vart är skjortan ifrån? :)

från gina tricot :))


--

sista inlägget nu. imorn ska jag träffa angelika vid 3, vi har varit gifta i 3 månader då ! haha .. hinner inte va med henne så länge, ska bowla i kista centrum med familjen vid typ 5, så ja .. bara jag hinner träffa ang så !

gansters

ååååh dagen va G R Y M ! va bara med mikkis och clara, men det var lika kul ändå. vi va hemma hos clara hela dan. körde på skinnjacka idag .. fyfaan va skönt ! riktig vårkänsla får man, och det var inte så kallt som det borde va.



det är bilder dom dessa som får mig att bry mig om min kamera.


drogarN i hörnet


gud va vi leker :')



thats it. har faktiskt inte handlat nåt idag. nästan. haha. har köpt en macka, dricka och tuggummi. så köpte jag typ nåt kitt med massa pluppar till örhängen för bara 9 kr från cubus (y) bra för att va jag !

gårdagen


amaZING, har hittat massa sommarkläder i min garderob, stod och prova kläder hela kvällen igår m bega ..


sick !


mamma och pappa hade brölloppsdag igår oxå .. 31 år, inte illa !



men ska till solna nu och träffa mikkis, ewe och ämkå tror jag (?) vet inte. har fått 1000 spän på kontot för mangleriet och månadspeng. imorn har jag högst 100. :/ puss

färg



HAHAHA man ser inte ens rebecca. men hahahah aja.
sista inlägget för idag, ska hämta vår is nu och kolla på avatar .. hihi puss

prao ångest

tjenamors . sitter hos mig med bega, som slaggar här . jag har hämtat hennes hjärtform, is . ååååh jag är glad :') vi har varit i kfum och ug. ska prao i kfum en vecka :DDD ändrar mig typ varje dag, haha .. men nu är jag säker :)) ifall dom tar emot mig, vilket jag nästan e helt säker på att dom gör.


bildlöst

sitter hemma hos bega, som tvingar mig att blogga som vanligt.
äter hennes import tuggummin. härlig info. men vet inte vad jag ska skriva ?
bega säger att jag ska skriva ''hahahahaha''.
men vi väntar på serena, hon kommer hit snart, så går vi till kfum tillsammans. sen till ug. haha det var nytt för bega ! aja, nu pallar jag inte mer. puss

vacker skjorta


tjenatjena. igår va ja med maria lite överallt.
bland annat i kista och provade massa kläder, så det var kul.
men ska faktiskt ut nuuuuu, jag bloggar mer sen när jag kommer hem. puss !

.

hejjjjjjj . ska till ug NU, maria är där. men pallar inte va där, så vi ska hitta på nånting, puss !

today


-

jag har fått jooooooooobb ! prao* på sagogården :) fett grymt. ska jobba där en vecka med bega, sen ska jag söka prao andra veckan på igelbäcksskolan, där jag gick när jag va liten . ååh jag är glad :') känner fan massa barn på sagogården .. grannar, kompisars syskon .. typ så . grymt .


smajle


har precis vart på promenad .. det är skönt . men ska stänga ner datan nu, ska plugga lite matte, pallar inte med tidinställt inlägg . eller kanske, vet inte. puss

maariaaaa you got to see her

alltså jag har tråkigt :/ hålller på att messa folk och fråga vilka som vill ut .
fast det går inte sådär jätte bra, har bara orkat fråga typ emelie, maria och angelika . dom kunde inte . och bega e sjuk :/ så jag vet inteeee . om ingen kan så går jag ut ändå och typ promenerar. ensam. haha. det är mycket roligare än att bara sitta hemma och glo .


härligt


tjaaaaa ! ful mittenbild haha, men ja . tidinstääääällt, fattar inte att jag pallar .
idag är det onsdag ! gillar onsdagar . vi har bild och idrott då :') de e kul .
vår kära idrottslärare har kommit tillbaka oxå,
han va bortrest nånstans (?) så ja. de e chill.
Idag fyller robin & erik år . grattiiiiiiiis ! ROBIN SKA FÅ ÄGGGGG . hahah nej, skåja bara, jag vågar inte :/

mobb


högst upp ♥ ååh jag dör


lite diskret outfit bild sådära . mitt favoritställe i hemmet  IS !

fjårizlåt

är med maria tihih, hon ska va här tills mamma kommer . typ 9 - 10 . mennnnnn, vi (jag) har bakat bröd, vart inte sådär jätte bra, men ja . vi ska laga mat lite senare ikväll, just nu mår vi rätt dåligt av brödet, e nästan 100 på att vi kommer bli sjuka eller nåt .



pluggarn


heeelt ärligt nu .. har suttit och pluggat från och med det att jag kom hem tills nu ! är ändå inte klar .. pallar verkligen inte mer, har skit ont i ryggen och måste duscha nu o grejer . kommer inte palla om vi ska ha såhär varje vecka ! knas

det är kärlek vid första ögonkastet


fire burning on the dancefloor

tjena påer. har inte hunnit blogga nånting idag. sitter hos bega med hennes mammas laptop. har fett svårt för att skriva den e liten, jag e stor.. funkar inte :/ men jag döööööööör, gissa vad dom har hemma ? 3 isformer!!!!!! sånnadär ikea. hahah då fattar alla exakta vilka jag menar (?) nä men vi sitter och väntar på att dom ska bli klara. min mun brinneeeeeer, har ätit injera här, etiopiansk maträtt. staaark, det svider fortfarande! men japp, kan inte ladda upp nån bild, orkar inte heller. bloggar nog inte mer ikväll, om inte bega tvingar mig. puss

skelögd ?


flopp

vi har lagat maaaaaat och stått i köket 2 timmar, ändå blev det för j-ligt . för mycket salt på köttfärsen, pastan va överkokt .. brände nästan upp köket, haha .. nejdå . men det såg bra ut iallfall !


efterrätt :')

hej

sh00000 är med brooor . emelie :)) vi ska laga mat, sen godis, kladdkaka, is ... tjockis dag .


complicated

tjaaaaaaa, har inte hunnit ta bild på vad jag har på mig idag, eller dehär e ju tidinställt från igår .. alltså idag ? eller ja, fett jobbigt ? men tror jag ska ha min rosa H - kofta ni vet, som typ alla har . längesen jag hade den . och ett par jeans eller nåt . emelie följer med hem efter skolan :dddddd söka prao, shoooooooo !


snygggg

är med adinaaaa, vi har precis ätit, men ska träffa maria snart . puss


sådärja

TJÄNARE ! kom precis ut ur duschen, ska va med maria ikväll .
tror vi åker till solna :') hoppaaaas .

12.00


tja ! sovmorgon idag . fyfan va skönt . har inte så mycket mer att säga ? förutom att angelika tvingade på mig halsbandet . har typ inte använt den, sen jag köpte den, heh . puss .

olika !? ok


hej !!!!!!! ang gick hem för ett tag sen,
och jag har vart med min brorsa resten av kvällen .
vi har lagat tacos och ska göra matteläxan med honom nu .
oherregud kommer ta ett år. orkar inteeeeeee .
sen måste jag mangla oxå . kul . fast nejjj .

angpang


prao ao

H E L O ! har typ nästan fått praoplatsen på gamla fritidset - sagogården. fast bara nästan . dom verkade typ fett glada, och de va ok att emelie kom med. :) vi ska praoa tillsammans, tihih. har sökt till kfum oxå . båda ska typ höra av sig idag eller imorn . hääärligt !

so lektion nuuuuuu


tjaaaaa påer ! såhär ser då jag ut idag .
efter skolan kommer ang till mig, eller innan dess ska jag till mitt gamla fritids och fråga om prao igen, dom va inte där idag, kom för sent, hehe . men fick reda på att man får praoa utomlands oxå, ja menar, hur grymt e inte det på en skala 1 - 10 !?!?!? hur grymt som helst . finland kanske ? bo hos mina kusiner i 2 veckor, FAN VA BALLT . pusss

nassessan

matildiiuushen, sessan (: om :ddddddddddd:
typ världens finaste, wohoo, ge mig ditt utseende!
& jag saknar dig en massa mycket ska du veta nassee. <3

men älsklingen . de va galet längesen, saknar sönder dig !
du får komma till sthlm igen, eller så kommer jag ner till dig :') <3


10e


har vart med mariiiia på det absolut bästa stället i världen . ↑

tja gamla tider !



och där tog det roliga slut !
tänkte bomba, men det går inte att ladda upp fler . skit dator .

crazy



i'm just playing ladies, you know i love you


skoldag


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

yeah


hejhej . såhär ser jag ut idag :') vid den här tiden, så har spanska lektionen precis börjat på kära 200 plan . efter denhär lektionen har vi lunch . great !

boxningshandskar och lindningsband .


hejsan . säljer ett boxningspaket för 500 spän, har inte använt dom så mycket, de bara o kommentera om ni är intresserade .

:ddddddddddd

tjaaaaaaa, har manglat i en timme, kul ? nä .
ska göra ett tidinställt inlägg tills imorn, efter dehär inlägget, det blir nog sista för idag .
just nu käkar jag glass och kollar på how i met your mother . jag är gal1 glad . ärligt .. fett länge sen ja va så glad ? livet äger .



har köpt


tights från h&m ↑, och en skinnjacka från nån affär i hallonbergen ↑ .


och bega köpte dendär . :))

smalis

har gymmat idag, amazing ha ? :))
är rätt stolt över mig själv faktiskt, ska gå med mamma på friskis, 3 gånger i veckan . kommer inte palla, haha .. jorå . ska va med bega och nanni idag oxå, vet inte vad vi ska göra, men ja . nåt gör vi .


dodou e fan bäst . han har kvar prislappen på ryggan,
ifall han vill byta den nån gång i framtiden (?)

härlig bild

skulle egentligen åkt till stan och kollat på aram som uppträder i kulturhuset, men ingen orkade komma med, så ville inte åka själv haha . va i akalla istället, först i ug, sen luffade vi typ runt i akalla bara . innan va vi hemma hos bega oxå, åt middag där och så .


upp

har precis stigit upp, ska käka, sen kommer adina & yasmine hit, och vi ska va med bega och nanni oxå . sen ikväll ska vi till ug som vanligrt . puss

life ♥

har precis kommit hem och ALLT ÄR SÅ JÄVLA PERFEKT !
har inte varit såhär glad på så länge, känns som att alla problem bara har försvunnit .
finns nästan inget som kan göra min dag bättre just nu .


snabb

vi gick hem igen, haha, adina skulle låna en tröja, vi glömde det .
men vi ska tillbax snart, så .. :))


nu ska vi bara snabbt äta min is, som jag fixat, sen går vi !

palla rubrik

är med adina & yasmine nu, vi är helt klara, vill gåå till bega nu !
sista inlägget för idag tror jag, om ja inte bloggar mer när jag kommer hem . puss


.

tidinställningen fungerade, woho . kanske gör så varje kväll nu innan jag går och lägger mig . på vardagarna dårå . vi får se hur det blir med det . men sitter och väntar på adina & yasmine ska komma, dom skulle komma direkt, men ja . så vart de inte :) hursomhelst . har ingen aning om vad jag ska ha på mig, kom jag just på . men ska rota egenom garderoben nu, bloggar mer sen innan vi går, puss !


spanska mapp :')

11.30

hej! :) gör ett tidinställt inlägg nu, hoppas att det funkar .
vid den här tiden är jag förmodligen påväg till matsalen, medans emelie och annika rusar dit för att komma före mig . haha NEJ jag är inte mobbad . men kommer hem sen direkt med adina och yasmine, kommer bli så underbart att få se dom igen !


ååh vackert . riktigt koncentrerad tjej i hörnet, till höger .

&



längtar så galet mycket tills imorn ! adina och yasmine kommer till solna när jag slutar, så är dom hos mig till vi går på tjejmiddag hos bega . vi är själva hemma tills dess oxå . det blir bästa .

onödigt


fakta

Tratatatatata om maria är galen:
VISSTE DU ATT DET FINN ÖVER 200 ST MÄNNISKOR I VÄRLDEN?

BRA FAKTA DU BORDE SKRIVA DET I BLOGGEN !!!!!!!

ja det visste jag faktiskt!!:) nu har jag skrivit det !

k

SKA TRÄFFA MARIA NU, FÖRST SKA JAG TILL CHRISTIAN SNABBT OCH HÄLSA !!!!!! om han är brunare än mig, är han död . HEJDÅ

cute


HAHAHA jag dör så söta :') dan och jay till höger, deras pannor, haha oslagbara .
ska käka och kolla på scrubs nu, sen om typ en timme ska jag möta upp maria, vet inte vad vi ska göra . måste typ mangla innan oxå .. puss .

hej



smile

nu ska jag bara gå och hämta min is från frysen, byta om och SOVA .
nu, eller om några timmar . puss


jappjapp

snackar med aram zamzam . väntar på att papayam ska logga in, tror inte det kommer hända idag, olagligt seg .
menmen, ska snart välja kläder tills imorn . gör alltid det kvällen innan, haha mobbad ? nej, det är lättare .


gammal bild från ung . shit, jag saknar

angelika har en ny blogg ! :D


HAHAHA bästa, erkänn ? puss angelika

nu ska jag mangla :DDDDDDDDDDDDDD

allting har förändrats - men du finns kvar.


Allt var svävande, men nu så ser jag klart .

christian kommer hem idag nananananana

sitter och kollar på match iran - irak med bröderna .
kom hem för inte så länge sen heller, har vart i akalla, behövde snacka med maria. det var meningen att jag skulle till henne senare oxå, men får inte gå ut alls ikväll av nån anledning.
snackar med adina nu oxå, min älskling, hon har hjälpt mig så mycket !


sen kolla vad hon gör till mig !



abdullah in da house !

SHIT som jag har längtat ! det är galet skönt att skolan har börjat ! eller inte allt plugg, bara att få träffa alla igen . höll på att somna redan andra lektionen, med ny mentor lixom . nix . har fått veta rätt mycket om en massa kommentarer här på bloggen, till exempel :

Postat av: glad 49 åring

Du Är VeRkLiGeN VaCkEr


rätt läskig kommentar egentligen . visade sig att det var en tjej i klassen som kommenterat, haha hon är rolig .


vackert .

om jag var kille ..


Nicole Bica, hon är såå vacker, jag dör !
tänk om jag såg ut som henne, fett perfekt livet skulle va !
klicka på bilden för att komma till hennes blogg .

christine är k l o c k r e n !


peddo smile


HEJHEJHEJ jag har köpt en ny mössa :))
använder typ aldrig det, men jag får väl börja göra det nu !
förresten så borde det va olagligt att se så ful ut som på bilden .

saknar mitt tandsmycke !


okej, nu ser man ju typ ingenting förutom på typ sista bilden, men jag saknar den!

åker in till stan NU och träffar christine . bloggar mer sen, puss .

1 dag kvar


fick ballaste ↑ armbandet av emelie igår ! :)

ska till stan om typ en timme och träffa christine en stund, sen på kvällen har jag inget bestämt, tror jag går ut med mä och dom ifall dom går ut :) hoppas .

sista inlägget, hörrini .

cptå:D om 10 saker ni kanske inte visste om mig ::
du e int ensamm om 10:D

haha skönt å veta ! :D

Anonym om 10 saker ni kanske inte visste om mig ::
när kom du tbx frn spanien?:)
kan inte du visade dina klockor har sett den guldiiga aaas fin!:)

nån gång efter att jag fyllt 3 tror jag :) var rätt liten då .


har haft fler, men tror jag sålt eller gett bort dom .. använder bara de sex längst till höger, förutom den blåa . :)

is .

ååh, blogg.se är så JÄVLA segt ! tog typ 20 minuter att publicera förra inlägget !
Men har varit hemma hos mig med emelie idag, har inte riktigt tänkt på att blogga
Ni får se dagen i bilder :


det kallas kärlek .


VIT . lägger bara upp bilden för att mitt hår såg fint ut :')

grattis bega, dagen & låten är din ! ♥



amanda ↓


ska va med emelie idag, eller bara kanske .
vi ska slå sönder pepparkakshuset hahah .

10 saker ni kanske inte visste om mig :

  1. Jag har bott i Spaninen, när jag var liten - det var meningen att vi skulle bo där föralltid, men så blev det inte .
  2. Jag har haft 11 möss sammanlagt - Mimmi, Molly, Fiffi, Fläcken, Pricken, Popcorn, Chips, Zick, Zack, Mitzy och Lilly .
  3. Från klass 1-5 var min största önskan att få opperera mig till kille när jag blir stor haha.. - första gången jag berättar det till nån .
  4. Tro det eller ej, men jag har vart emo en gång i tiden ! försökte iallafall ..
  5. Jag har versta is - beroendet, kan äta hur mycket som helst . - låter helt sjukt, försöker sluta, men det går inte !
  6. Sen ettan har jag aldrig gått till skolan utan en klocka på armen - har 8 sånna hemma .
  7. Jag är grymt pedantisk ! om nån typ har flyttat nån liten detalj i mitt rum, så märker jag det .
  8. Jag D Ö R för tigrar, det vackraste som finns ! - har massa affischer i mitt rum på dom !
  9. Har haft massa olika ticks - förut drog jag alltid i min klocka, blinkade, kammade ögonbrynen med händerna & nu slår jag alltid med ena foten i marken när jag går, haha mongo .
  10. Föddes med en cp - tå som typ går över den andra - ska opperera när jag blir äldre .



tänk att kunna gå med linne och shorts !



bara söndag & måndag kvar !



merve är vacker

hejsan . kom precis hem från centrum, men ska snart ut igen ! ska till ug, med bega och ja, - i stort sätt alla domdär . hahaha sjyst jag är, men orkar inte skriva upp alla namn . ska käka nu, sen drar jag dirr .


jag älskar afasi



rolig chey

hahaha jag och bega hade äntligen kommit på vad vi ska göra, så helt plötsligt slutar hon bara svara ? aja, jag messar henne, sen drar vi till centrum, luffar sen käkar där . kul !

fyrkanten

Anonym om ööööh:
vart ifrån kommer du?:) äru 96:a? skiit fin är du!:)

jag kom på att jag inte har skrivit så mycket om mig själv i bloggen .. kanske kör nåra det ni inte visste om mig grejer nån gång :) men halva jag kommer från iran och andra halvan är finlandsvensk :) ja, jag är 96a . tack så mycket ! :)




hej!! :) jag ser ut som en låda idag
jag och bega försöker komma på vad vi ska göra resten utav dagen .
ikväll är ug bestämt, en ungdomsgård i akalla .
men ja . frågan är vad som händer nu. ingen aning .

ööööh

hejsan svejsan, är med bega, vi har vart i kfum och ug, shiit dog av garv i kfum, haha jp .. uno öööööh, blå öööööh, okej alla fattar ? nej . puss


O L D

chrisse är en hay

är hemma nu och väntar på att pizzan ska bli klar, har inte käkat sen 10 imorse !
ska ut sen, till kfum, och om jag får med mig någon mer, så drar vi till ug :))


mina vackra cheyer :')

drog bild



ska inte träffa dom som ja planerade med, ska till älvsjö istället . pussss

sho svar

:) om -: Jag läser din blogg varje dag och tkr den är jätte bra :)
Du skriver om lite intressanta saker i dit liv och du lägger upp en massa bilder (det e så en blogg ska va)
Du är även jätte vacker tkr jag! men jag har en fråga till dej :D
Vad sminkar du dej med för produkter?

tack så mycket, kul att du tycker om den ! :)
jag använder min mammas age renew foundation, sen har jag dedär billiga pudret från h&m ovanpå :)


k

ÅÅÅH fett jobbigt, ja e med i nån konversation där folk bara bjuder in mig hela tiden, fast man lämnar, fett jobbiga . menmen . jag saknar skolan ! nu vet alla det . haha nej men bara vännerna :/ det blir rätt tråkigt när man bara sitter hemma hela dagarna . men ska till viby imorn och träffa nåra gamla barndomsvänner, ska va där typ 12, så, haha, vet inte riktigt om jag kommer hinna blogga på morronen .. nu vet ni iallfall, puss !

ugyfyyj / kusinerna

e hos mina galna kusiner, den ena har precis hoppt ut genom fönstret barfota i 1 meters hög snö, och den andra försöker typ dra upp honom . sitter som ett emo själv framför datan. kul. nu försöker dom förstöra mitt inlägg, sjyst.

-

ska till kusinerna nu, kanske bloggar därifrån . fast ne .


bra bild . kusinerna förra året, nyår . :)

första snön i vinter !

hahah min morsa e rolig . imorse när jag inte ville stiga upp, öppnade hon persiennerna och ba kolla det snöar !


trash


är med ang nu, hon kunde träffas en liten stund .
vi sitter och kollar på kingkong, fet gorilla .

kul dag

idag vakna ja 12, fast steg upp typ nyss . eller har hunnit duscha oxå .
hahahHAHhha vet ni en sak som e kul . ska inte till skäris idag heller :DDD
hahah jag seeriöst dampa sönder igår, dom som vi ska dit med kunde inte idag . och dom är ju största anledningen till att vi kommer så ja .. (?) . sen kunde inte angpang ses alls idag heller, så vi hade ändå inte åkt, haha men skyller på dom istället :') men det blir kul ikväll istället, hela släkten samlas ! :))


ahah, har fastnat för gamla bilder . speciellt en mapp som heter fredagsmys .. shit alltså .

kalapuikka

har bara suttit och snackat med nåra finnar på msn typ halva kvällen, har inte riktigt haft tid o blogga . haha dom är roliga :')

småkusin


snygg bild mirjam rita när hon va typ 7 . som alla ser då, så föreställer bilden mig :')

kejs

har en ny header ! wohoo, inte sådär jätte fin, suddig är den oxå, men kände att det var dags att byta .

borta bra, men hemma bäst !

hejhej, har precis kommit hem och sitter och snackar med min halvskumma syssling . ↓ tycker om henne ändoo :))


oldies





ut

amajgaaaad ja längtar sönder tills imorn ! skäris tihih, ska bli så wonderful .
just nu sitter jag och väntar på att mammas kompis ska komma, vi ska käka middag tillsammans ..
sen kan jag gå ut ! finally . har bara suttit inne hela dan framför datan, ja, det syns ju på updateringen .
har gjort lite nytta framför datan iallfall, har gått egenom nästan alla mina bilder och raderat en hel del .
jag har fortfarande 10 412 filer på denhär datan . bra jobbat amanda !


hitta nån gammal bild som typ claudia (?) tror ja har gjort, haha .

det ni inte visste om mig :


- kan inte leva utan min älskade mobil ♥

p12


alltså HAHAHA sitter och kollar på gamla fotton .. mobboffr1 eller vad !?

ggodiz

bega kommer inte .. aja, kfum sen iallfall !
och skärholmen imorn med angpang, hackarN och fler !


gammal cp bild

bega kommer hit nu hayiiiiiti, hhah, venne, men, sen, blir, det, kfum, senare, ikväll
puss


picnik


haha har precis skrivit ett tack brev till min moster (?) i finland, kbry lixom .

du & jag, älskling, livet ut ♥



google e heelt sjukt alltså hahah, om man skriver ''jag vill'' i sökrutan, så kommer ''jag vill sälja min dotter som slav'' upp som alternativ, lite längre ner, hahah sjuuuuuukt !


♥ ξMINξM


ååh han är så jävla bäst, dör för honom !


det bästa med honom är att hans låtar inte bara handlar om typ pengar, sex och droger . det han rappar om betyder faktiskt nånting . även fast man kanske inte alltid tänker på det, så kan man kan lära sig nåt av alla hans låtar . beautiful till exempel - handlar om att man aldrig ska låta någon säga att du är ful eller dålig, inte låta någon se ner på dig . och med låten stan vill han väl säga till sina fans att inte leva livet efter en kändis . det är så jag har tolkat låten iallfall .
aja, hur man än tolkar hans låtar, så kommer han alltid va bäst .



skogås ♥



alltså jag vet faktiskt inte varför ja lägger in denhär bilden ? .. men haha de kul :DD för älvsjö .. där va ja idag, och sen handen, kul ställe, bara för namnet haha . aa de va typ det (?) jag är skum .

nalle puher

är i älvsjö hos bexxxxxxxxx med henne, nadde och christine . har precis kollat på eclipse, eller jag kom när de va 5 minuter kvar av filmen så haha ja . nadde sitter typ och pratar med sin mobil, christine trummar på sitt ben och bexx sitter o glor på .. jag vet inte riktigt på vad . normala vänner ? ja, det tycker jag .

stress

ska t min bror nu, sen älvsjö, skärholmen på torsdag ist, puss !

lite sent med 2010 tester, men nu kör jag !



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oja

Höll du några av dina nyårslöften?
halvt

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope

Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är

Vilka länder besökte du?
finland

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
absolut

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 10/9

Vad var din största framgång 2010? ingen aning

Största misstaget? inget jag vill ta upp här

Har du varit sjuk eller skadat dig? Jarå

Bästa köpet?
min älskling - mobilen

Vad spenderade du mest pengar på? kläder

Gjorde någonting dig riktigt glad? ja, i typ 5 minuter .

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Riwer Flows In You och typ alla låtar med afasi .

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ledsnare

Vad önskar du att du gjort mer?
tänkt mig för innan jag gjort saker som jag ångrar

Vad önskar du att du gjort mindre?
deppat

Hur tillbringade du julen?
med familjen

Blev du kär i år? hahaha hahah pass

Favoritprogram på TV? -

Bästa boken du läste i år? pojken som kallades Det

Största musikaliska upptäckten?
va

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? väskan kanske

Något du önskade dig men inte fick? systemkamera

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? firade med familjen och flydde från att bli äggad :')

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? svårt, förbättrad sen 2009, haha (?)

Vad fick dig att må bra? vännerna

Vem saknade du? flera från förra skolan

De bästa nya människorna du träffade? alla i klassen

jag gillar dåliga bilder ↓

hellooj . väntar på att bega och nanni ska komma hit . ingennn aning om vad vi ska göra . kanske kollar på kniven i hjärtat, haha det kommer bega säkert vilja göra . :) de va galet längesen ja såg henne, hahah har inte ens gett hennes julklapp än ! inte setts på hela lovet tror jag (?) aja .
fick nyss sms av bega, dom e påväg ! bloggar mer sen, puss .


- idag

japp

blev aldrig skärholmen, vi gick bara runt med hennes hund i solna, filmstaden och så. :) blir skärholmen på tisdag istället !


våfflaaaaan


fick köpa angs iPod shuffle för bara 200 spänn oxå, kommer bli min bästavän ♥
sitter och för över låtar till den just nu ! :))

då vet ni



angelikaaaaaa svarar inte, tror hon sover, så har typ halvt tråkigt .


love ain't got no color


shit denhär låten, så gammal, så bäst !

ska till skärholmen med angpang idag . det blir kul :))

jaaaa jag lever



sitter och kollar på rally brudar . haha kul .

haaa



kul att ta kort på toan, men det är bra ljus där, haha kbry .
pusssss

2011 . x

kul nyår. trodde det skulle bli bästa, men shima e inte här, hon e i truddan och får inte sova här nu av mina föräldrar, så sitter själv och typ .. ja, jag vet inte riktigt . kollar på bilder och försöker nå emelie .


gott nytt år !


den ända bilden jag fick av en raket.

RSS 2.0