:-)

 

SJUKASTE SMINKNINGEN JAG SETT

 

CK

Idag vann jag en produkt på tradera som jag budade på för läänge sedan. Ett läppstift som jag helt ärligt inte vill ha längre, då jag precis vunnit ett annat rött från Make Up Store (från tradera alltså). Menmen, kan aldrig få för mycket smink ändå. Det är ett Calvin Klein läppstift som jag fick för 30 kronor inklusive frakt, så det känns ändå inte jättejobbigt. Läppstiftet är helt oanvänt och är i färgen Dangerous.
 

Läppstiftet jag vann från MUS (37 kronor), en vanlig röd färg som jag hade i min senaste video. Också helt oanvänt och i färgen Drama.

Neutral palette

Jag älskar min nya sminkpalett från BH cosmetics, den är helt underbar!
 
Ber om ursäkt för mina ögonbryn... usch vad jag avskyr dem
 

Fira mamsen

 
 

GLAD

Alltså jag är sååå himla glad! För ungefär 4 år sedan fick jag en kamerablixt av mina bröder i present. Jag älskade den och använde den flitigt. Så en dag gick den sönder. Jag blev förkrossad. Igår, 3,5 år senare bestämde jag mig för att ta tag i det. Jag måste fixa blixten. Kosta vad det kosta vill, I need it. Jag börjar med att byta batterier på den... och så blixtrar det till. Alltså HUR dum var jag för 4 år sedan, som inte tänkte på att bara byta batterier??? Nu har jag iallafall suttit och blixtrat hur mycket som helst och är överlycklig.
 
Med originalblixt:
 
Med tillköpt blixt:
 
 

Bästabästa sminkningen

 

Uppdaterat rum

Idag har jag och pappa gjort om en del i mitt rum. Vi har sågat itu min bokhylla, flyttat ut min tv och satt upp en liten hylla ovanför mitt skrivbord. Jag är svinnöjd, nu fattas bara mina sminkhållare jag beställt från Ebay och en bild på Adele till min fotoram. Tog tyvärr ingen bild på hur bokhyllan såg ut innen, har bara dessa screenshots jag tog från en gammal video.
 
Före:

Efter:
 
 
 

Creamy contouring

För någon vecka sedan klickade jag hem en contouring palett från Ebay för ynka 28 kr. Jag har länge velat testa contouring med krämiga foundations och nu när jag äntligen klickat hem en palett, så har jag suttit flera dagar i sträck och bara kollat på hur många contouring tutorials som helst, så jag verkligen lär mig hur man ska göra (det är tydligen ganska svårt). Ser så himla lätt ut på filmerna och även fast det är ganska komplicerat, tror jag att jag kan klara av att få ett fint resultat.
Inte mindre taggad blev jag när jag hittade den perfekta videon som visade hur man ska göra. Kolla bara hur tjejen ser ut innan och efter det att hon "contourat".
 

Such a pro

 

2a april i bilder

 

En till dag med mig

 

Ett erkännande

 

Röda läppar iz back

 
 

RSS 2.0