Dagens kaseinpudding

Kvarg, mjölk, mixade jorgubbar, blåbärskasein, mango, kokos, mandel, mörkchoklad, jordnötssmör.
 
 

Ny kappa

Klicka på bilden för att komma till sidan
 

Från Felicia

Jello shots
Beerpong
Brundin sög
 
Efterkäk på donken

Klassen <3

Så himla skönt med lov. Påbörjade lovet med 2 klassfester på raken. Först hemma hos Simon, sedan hos Felicia. So much fun.
 
Mossgrönt - the color of 2015
Ring of fire
Virre<3
Cutentess
Uglyness
En vanlig söndag
Det var trevligt :)

Kaseinpudding med nytt kasein

Pina colada smak

En tanke

Idag hade jag 14 läsare!? Eh wat. Why? Men det är ju supertrevligt. Jag leker men en tanke om att jag ska börja använda bloggen som en "träningsblogg". Har varit intresserad av träning i över ett år nu, men har på senaste tiden insett att man inte kommer någon vart utan rätt kost. Så det har jag också blivit väldigt intresserad av. Har slutat nästan helt med pasta, äter inte alls lika mycket kolhydrater och försöker för tillfället ligga på ett kaloriunderskott för att bli av med en del fett.
Det är kul för mig att kunna gå tillbaka och läsa sen i framtiden när jag är bodybuilder. Tror jag ska göra så. Kommer självklart skriva "vanliga" inlägg också, lägga upp bilder från skolan, fester, familjeträffar osv, men bara ha lite mer fokus på träning och kost.
 
27 april 2014
19 februari 2015
 
Jag vet jag vet, ser ut som att jag är kralligare på första bilden. Men det är ljuset, lovar. Om man kollar på bredden ser man skillnaden.
 

Kaseinpudding på kokosgrädde

 

That's the dream

Okej, idag upptäckte jag någonting fantastiskt. Kokosgrädde. Alltså. Nyttig grädde som smakar kokos. Vet inte vad mer jag kan säga för att övertala världen om att det här är den bästa uppfinningen ever. Hade grädden till kvällens proteinpannkakor och kaseinpudding.
 
Det är kokosmjölk, men man ska låta burken stå i frysen någon timme eller i kylen över natten, så stelnar den. Då kan man vispa den litegrann så blir den precis som grädde.
 
I mina proteinpannkakor har jag 1 banan, 3 äggvitor, 1 msk havregryn och 1 dl proteinpulver (chokladsmak).

Min nya frukost

Havregrynsgröt med hallon, proteinpulver, mandel, kokos, honung och imorse lyxade jag till det med en nersmulad "nyttig" kaka jag gjort av jordnötssmör och mörkchoklad.
Avskyr grötsmaken, men med alla dessa godsaker ser jag alltid fram emot frukosten.
 
 

Kaseinpudding

Okej alltså vet ni hur GOTT det är!? Vispade upp 0,3 dl grädde och blandade med 0,5 dl kasinpulver (blåbärssmak) och mjölk. Toppade med hallon, cocosflingor och mandel. Som glass! I am amazed. Kasein är ett slags protein man kan ta när man inte har tränat. Brukar ta det på kvällen, då har det längre tid på sig att verka.
 
 

Fettisdagen

 

Hemmagjord sushi

 

Min fina alla ♥-dag dejt


Nyttiga mini pizzor

Gjorde zucchini pizzor idag. Istället för deg hade jag alltså zucchini skivor. Sedan hade jag på allt man har på en vanlig pizza, tomatsås, ost, skinka, tomat och fetaost. In i ugnen 20 minuter, så är det klart. Amazing.
 
 

Måste börja tvätta händerna

Hola. Min dator ligger i småbitar i skolan (pga utbyte av delar, har inte adhd:at på den) och eftersom jag inte har någon egen dator har jag inte kunnat blogga. Skriver just nu från mobilen.
Igår kväll efter träningen blev jag helt plötsligt sjuk. Näsan är ett niagarafall och är rätt säker på att jag har öroninflammation. Ska till skolan nu och skriva ett test, sen drar jag direkt till vårdcentralen. Suger att va sjuk.

 

Ulveson ♥


Utmaning

Februari månad och jag har satt upp en utmaning för mig själv. Jag ska dricka minst 2,5 liter vatten varje dag denna månad. Jag ska sedan fota mig själv varje vecka för se ifall det blir någon skillnad. Är supertaggad, har klarat av första dagen, även fast jag vaknade klockan 2. Så de dagar jag går upp klockan 6 borde vara hur enkla som helst. Just nu dricker jag max 2 glas vatten varje dag, tror verkligen jag kommer se stor skillnad. Ber om ursäkt i förväg till mina klasskamrater som kommer behöva följa med mig på toa 20 gånger per dag :-)
 
Fick inspiration av den här artikeln (klicka på bilden):
 
 

RSS 2.0