åh

 
 
& the shadow of the day, will embrace the world in gray.

hej vännz

Vill blogga, men vet inte vad jag ska skriva. Noll fantasi. Händer inget i livet, så jävla trött på allting. Mår iofs rätt bra just nu. Min klass har nog en stor inverkan där, på mitt humör alltså. Dessutom så är jag ledig imorgon, wehåå. Usch vad jag är trååååk. Nu på senare tid har jag, på helgerna, umgåtts mycket med Tove, Ludde och Tim. Vi är värsta gänget nu ass, folk blir rädda när vi går förbi. Lol. Nu måste jag hursomhelst plugga litt matte. FICK C I SLUTBETYG BTW, MATTE 1C!!
Så jag är rätt bra endå.
 
åh luddi

ang projektet

 
Förra året höll jag på med ett litet projekt jag kallade ''Projekt 2012'', vilket gick ut på att jag skulle ta en bild varje månad som skulle representera just den månaden i en kalender jag gav familjen i slutet av året. Det här gjorde jag i hemlighet, bara jag själv som visste om det. Till en början var det kul, då jag tyckte så mycket om att fota, men mot sommaren blev det bara plågsamt att behöva gå ut och fota eftersom att jag tappade intresset för
fotografering. Men jag gjorde det iallafall. 12 bilder jag ändå är hyfsat nöjd med. 

adhd barnet visar sin bästa sida

 
 
Hahahaha ååh, Ivars. Glad att jag inte beter mig såhär längre, inte acceptabelt. Men shit vad jag saknar Ivars. I sommar, flicks, blir det till att campa.

mina vänner är de finaste

Slängde ihop en ny header, nytt år liksom. Fick inte med alla mina närmsta, men människorna vet vilka som ska vara där. Är så dumt, vi har ingen bild tillsammans, vi i klassen. Har inte heller någon där alla akallabrudar är med eller där kolloflicksen är tillsammans. Men ni vet vilka ni är, go'isar.
 

2012

År 2012 har varit det jobbigaste jag kämpat mig igenom. Det är ett år jag bara vill glömma och aldrig mer behöva tänka tillbaka på. Därför är det med öppna armar som jag välkomnar ett nytt år, fullt med nya möjligheter och framför allt nytt folk som gjort den sista tiden av 2012 så mycket lättare. Under 4 års tid har jag döljt vem jag egentligen är, låtsats vara någon jag inte är och alltid anpassat mig till omgivningen. I Bromma behöver jag inte låtsas längre. Därför vet jag att 2013 kommer bli början på ett helt nytt liv.
 

JANUARI

Hela januari var bara massa gymnasiesnack och öppna hus, det är det enda jag minns från årets första månad. Sprang runt till alla realskolor och led av ångest över vilken jag skulle välja och över att inte passa in. Fast när jag vart på Brommas öppna hus, var valet solklart.
 
FEBRUARI
 
Umgicks mycket med Filiz, gick på massa tjejmiddagar & fotade en hel del.
 
 
Mars 2012. Helvettet tog fart. Extrema tvångstankar, deppattacker, ångest, oro & dåligt självförtroende. Jag levde på hoppet om att komma in på Bromma och få börja om. Stefan var nog den enda jag faktiskt brydde mig om. Enda som alltid kunde göra mig glad.
 
 
Promenader, balklänningar och syslöjd. Sömnlös månad, krigade för mina betyg, för att komma in på bromma.
 
 
Såg Maskinen för första gången, vilket var årets höjdpunkt. Tanken av att få gå på östra eller något annat gymnasium ledde till panikattacker, därför satt jag resten av månaden med näsan i skolböckerna. Skrev betygshöjande uppsatser i varje ämne, för att vara helt 100 på att komma in på Bromma.
 
 
Gick ut skolan med 300 poäng, kom in på Bromma, badade massor, åkte på dream camp & hälsade på mina bästavänner på kollo.
 
 
Var på Sicilien där bror och Berkeh gifte sig, helt magiskt var det.
 
 
Köpte de sista kläderna som behövdes inför gymnasiet, taggade till otroligt och var allmänt nervös hela tiden. Förstod hur mycket Akalla tjejerna betyder för mig och umgicks med dem mer än någonsin. Sedan kom den efterlängtade dagen. Började i Bromma och efter 2 veckor visste jag att jag hade hamnat i den bästa klassen på skolan. Träffade 50-cent dessutom.
 
 
Klassen gruperades och vi var ett gäng som gjorde allt tillsammans. A-veckan kom och man lärde känna varandra mycket bättre. Vi kom vidare till final, förlorade, men gick därifrån, as stolta över oss själva.
 
 
Fick mina ADHD och tvångssyndrom diagnoser. Började springa på behandlingar osv. Insparken ägde rum, samt min 16onde födelsedag som jag firade med både familjen, klassen och mina närmsta akalla älsklingar.
 
 
Såg Maskinen igen, blev väldigt nära med Kimberly och drogade Dexter.
Han var,
han är mitt liv.
 
 
Firade jul, nyår osv. Har lärt känna brudarna i klassen, så mycket bättre. Vi är närmare än någonsin förut och vi kommer bara lära känna varandra bättre och bättre för varje dag som går. Har varit otroligt mycket med Mounir den här sista månaden också. En VÄN jag aldrig kommer släppa taget om.
 
Tack till alla som varit med & gjort det här året mindre plågsamt. Ni är allt

bästa nyår hittills

Nyåret var underbart.
Firade först med familjen hemma hos bror, sen med 2 av babesen från klassen.
 
Nyårskyssen, babesss
Nyårslöftet för 2013, 2014 och 2015: Att alltid hålla ihop
Känner att jag förstör bilden en aning, så jävla söt
Mysisar
Kvällens höjdpunkt var hos Tove. Super mysigt, bra jävla start på året!

RSS 2.0