Bilder från Nathalies och mitt tidiga firande av hennes 18års dag

 

Beställa från Nelly

 

MÖSSEN HAR ÄNTLIGEN FLYTTAT IHOP!!!


 
 

Livet

Känner att jag varit väldigt djup senaste tiden. Seriösa inlägg (1/vecka) osv. Men det jag gör när jag får tid över är att dextra. Prioriteras. Försöker fortfarande få ihop alla mössen också. De bråkar som 4 små bitchar. Så jäkla kaxiga mot varandra. Bråkar typ om en potatis, lajk C'mon guys, why can't you just be friends?
Like me and Nathalie. We are friends. Cjute friends.
 
 

Älskar att jag älskar

Idag tog vi upp det här med hur Dexter tokig jag är. Det kommer på tal mer eller mindre varje dag, men först idag insåg jag hur enormt stor del av mitt liv serien är.

 Mina vänner vänjer sig mer och mer vid mitt Dexter snack och de förvånas inte längre när jag säger att jag såg klart en säsong – 12 timmar – över en helg. Det är skönt. För jag försöker verkligen inte göra mig till. Jag brinner bara för serien så himla starkt. Fast det är lite det jag har tänkt på. Är det verkligen serien jag brinner för? Är det inte bara så att jag älskar att jag kan brinna så starkt för någonting? Jag menar… om serien verkligen är så bra som jag anser, varför är jag då den enda ungdomen i Sverige (jag har letat, believe me) som på riktigt, på riktigt skulle kunna göra vadsomhelst för att få träffa Michael C Hall? Den enda som skulle kunna vara tillsammans med värsta idioten, bara han älskar Dexter? Fast om jag inte tyckte serien var sjukt bra redan från början, hur fastnade jag då för den?
 I vilket fall som helst gör serien mig lycklig. Det är allt som räknas. Jag tycker det är så magiskt och overkligt att den bara blir bättre och bättre för varje gång jag tittar på den.

 Fast vid vissa tillfällen känner jag mig så töntig. Som i lördags när jag var på klassfest hemma hos Hugo. Jag hade jättekul och tänkte stanna där över natten. Tills en i klassen sa att han tänkte börja titta på Dexter. Mitt hjärta hoppade över ett slag och jag kände ett så starkt sug efter serien. Så jag åkte hem. Lämnade mina bästavänner för att lägga mig i min säng och somna in till det jag älskar mest. Dexter.

 Morgonen därpå frågade jag Arin, som redan då börjat titta, vad han tyckte om avsnitten han sett dittills. ”Förvånansvärt bra!”. Jag grät. Fan också börjar gråta nu. Helvete. Det är vid sådana här situationer som jag känner mig så töntig och överdriven, men jag kan verkligen inte hjälpa det. Jag blir så rörd och stolt, det går inte att förklara. Föreställ dig att du hittar en bra låt på youtube som ingen av dina vänner hört. Du ber dem lyssna på låten och så småningom är det allas favoritlåt. Mesig jämförelse, men kan du förstå känslan? Serien är mitt barn och jag är världens stoltaste mamma.

 Töntig eller inte, jag älskar att kunna börja gråta åt en låt som påminner mig om Dexter eller skratta lika mycket varje gång åt en scen jag sett tio gånger. Jag älskar att jag kan alla repliker. Att jag vet hur skådespelarna säger dem, vad de gör med sina händer samtidigt eller hur deras ansiktsuttryck ser ut.

 Och jag älskar att jag inte har några som helst läxor, jag skulle kunna göra vad jag vill, men jag väljer att sitta och skriva en text om hur mycket jag älskar en serie som handlar om blod.

 
 

Natha 18 ååååår

 

Arin har börjat titta på Dexter. Bästa man kan göra för att vinna min kärlek

 

Vad är det som händer?

Det här är fan det löjligaste jag sett. Blir på riktigt arg. Illuminati hit och dit, visst, kör på, men det här är ren bullshit. Att Michal C Hall skulle vara en ''reptil'' (en del av illuminati) för att han flackar med ögat? Typ blinkar? Oh lord, I must be a reptilian too! Och för att han läser manus? Säger det han ska? Det som passar in i allt hela serien handlar om? Använder ordval som ''possesed'' och ''blood''. Älskade vänner, SERIEN HANDLAR OM BLOD. Först skrattade jag bara men sen läste jag igenom kommentarerna och såg DEXTERFANS som skrivit ''Good work, I always had a hunch he was one of them'' och ''Too bad, I really liked him, I guess now I can stop watching the show''. Seriously people. Okej, jag har typ 10 läsare som inte give a shit om illuminati eller dexter (idioter) MEN JAG BLIR ARG.
Ni 10 som läser det här. Hoppas ni ändrar er syn på livet.
 

Enorm spindel? Demon? Slenderman?

Alltså. This. Även om det är fake, vilket är troligast, så är det sjukt creepy. Nästan så jag inte kan sova nu :/
  

Sista fria helgen innan persiskt nyår och släktträffar

Igår var jag ute med Natha och Totte. Konstigaste människorna jag känner (bortsett från Anna). Jag är nog rätt konstig jag med. Inte orkat blogga nu på senaste tiden. Allt jag gör är att plugga, jobba, träna och dextra (nytt verb, gissa betydelsen). Så bloggen prioriteras bort. Stort. MEN imorgon är vi lediga från skolan tjoho, så kan stanna uppe Xtra sent ikväll B-) Nej jag ska faktiskt till skolan imorgon. Ska ha teater, slynteater som väljer vår enda lediga dag. Tack Gleb. Nej det är kul. 
 
2 från helgen

Mamma <3

 

Bäst i världen

 
 

Hola Amigos

hejhej alla amandas läsare! 
Eftersom amanda har varit dålig på att uppdatera tog jag tag i saken och skrev istället för henne hoho.
Amanda sitter och sminkar sig, sist som vanligt, medans jag käkar chips och natta kollar iphåånen
Aja ni fick en liten uppdatering iallafall <33333
 
en fin sommarbild när man var brun o glaaa
 
 

<3 Amanda skriver av sig <3

MEN vad jag inte orkat blogga någonting. Har ingen tid. Inte tid till någonting. Vad gör jag med mitt liv? Hinner knappt gå på toa längre! Jag pluggar - men får F på proven. Jag jobbar - men är alltid pank. Jag är med mina möss - men de är fortfarande rädda för mig. Jag tränar - men ser inga resultat (skoja jag är krall).
Så det är väl förståeligt ifall allting känns lite onödigt just nu? Eller? 
Det som känns riktigt bra för tillfället just nu är att jag trivs i klassen igen. Eller det har jag alltid gjort, men det var ett tag som jag var sååå otaggad på att gå till skolan. Innan var jag lika taggad på att träffa min klass varje morgon, men under den här perioden kunde inte ens tanken på Jespers stora leende pigga upp mig. Var bara allmänt skoltrött.
Men nu känns det bra igen. Ska bli kul att få träffa alla igen imorgon (var 2 dagar sen sist, wadduuup) och få hälsa på min underbara mentor <333 Varför ska jag alltid ha en crush på någon av mina lärare? Åh.
Långt inlägg lol, inte skrivit det på några år känns det som. Sist var väl när jag skrev en dikt till Tove. Gay.
 
 
 
 

"Blood. Somethimes it sets my teeth on edge"

 

Well yes

 

Finally

 

Några från instagram

 

Video kommer

 

Bebbar

 

RSS 2.0