det lär bli 3 fantastiska år


loool engagerad, gammal som satan

 

vilka vann då?

Tydligen så var sketcherna bara delfinal. Av de 6 klasser som spelade upp sina sketcher, kom 2 vidare till den riktiga finalen. Vilket var straffar på innebandy. Vi & en av ekonomi klasserna gick vidare på det och eftersom att både killarna och tjejerna som sköt straffarna i deras lag går på innebandy, så vann dem. Men vi är lika glada för det, om sketcherna hade varit finalfinal hade vi vunnit. Överlägset. Alla andra klasser antingen dansade till gangnam style eller sjöng. Hörde flera säga det efteråt, tillochmed, att vi var roligast och förtjänade vinna. Men det är lugnt ekonomi, A-veckan 2013 är vår.

Bara kärlek

publiken älskade oss

 

dagarna som gått

Sportigt:
 
80-tal:

Klass flaggan, helt perfekt!

aktivitets veckan

Vi har haft en så kallad A-vecka i skolan. Varje linje får ett tema, de ska klä ut sig till. I tisdags fick vi sportigt och idag hade vi 80-tal. Jätte tråkiga teman, men det fixade vi. Nu är vi & 6 andra klasser i final och imorgon ska vi visa upp en sketch till hela skolan, vilken avgör vilken klass som vinner. Vi har inte övat någonting och imorgon har vi en timme på oss. Great. Det enda vi kommit fram till just nu är att vi ska ha nördkläder, som för att driva med oss själva, naturarna. Men vi kommer vinna.
 

vi är (NATUR)ligt vackra

:(


kapten röd

 
Var på Kapten Röd med Hugo och Arin från klassen, hajar niii, vi går på koncerter tillsammans! Då hade det bara gått drygt 2 veckor. Kärleken i klassen är obeskrivlig.

Berfins middag


paul & company

haha åh legendariskt ... jag är näst kortast i klassen btw :(Nathalie var sjuk idag, krya på deeej vänneeenPajen:)så mycket kärlekfarliga boyzunderbaraPajens tatuering, fet!Mark njuter av utsikten hahahaså fantastisk, haha skickas varje kväll innan vi lägger oss ♥

erato - som svar på maskinens låt

 
 
Genialiskt!

lol

 
orkarintemedfacebook
 

Michael Clarke Duncan

 
Vila i frid underbara man ♥

påls klass

Alltså klasseeeeen, jag ler bara jag tänker på dem. De är så otroligt, så fantastiskt & så underbart grymma. Med många av dem känns det som om vi känt varandra hela livet. Det som är lite tråkigt är att det redan blivit grupperingar. Men det är chill, för de jag hänger med är bäst. LML
 RSS 2.0