RIP in peace

Idag hade jag bara en lektion, slutade klockan 10. Nice. När jag kom hem upptäckte jag en inte lika så trevlig överraskning. Lumen låg död i buren. Har varit hos Simon nu två dar i rad så de har inte fått mat sen i fredags. Så Lora hade ätit på hennes hjärna. Det finns näring där, det är ren överlevnadsinstinkt att de börjar äta på varandra, lovar att det inte är något fel på Lora!
 Är inte ledsen, har inte kommit någon av dem särskillt nära, men det är bara så jäkla onödigt. Hade kunnat ringa mamma och be henne slänga in lite käk. Man kan ju tro att Lora ska sörja sin kompis, men hon sitter och gör glädjeskutt nu bara för att jag städat buren. Hon kanske alltid hatat henne i smyg.
 
Hejdå musen ♥
 

Darling är hemma

Simons plan landade för 5 minuter sen och jag är svintaggad på att få träffa honom! 9 dagar sen sist, känns som en månad. Sitter fastklistrad vid mobilen, väntar på att han ska ringa. Imorn fyller han år. Har köpt lite grejer, sen ska jag bjuda ut honom på middag på en persisk restaurang. De har god mat, lovar.
Idag har jag pluggat hela dagen. Skrivit labbrapport och svenska föredrag. Är klar med svenskan, så skönt. 
Nu ska jag hoppa in i dusch, ajde.
 
Dessikerade ett grishjärta. That's the dream
 

Sms typer

Hittade en länk på facebook jag tyckte var såå kul. Handlar om olika sorters "sms:are". Det roliga var att jag kände igen många av mina kompisar i de olika typerna. Klicka HÄR för att komma till länken.
 Har verkligen en kompis av varje sort. Keyvan är Smiley-missbrukaren, skickar gris emojis när jag frågar någonting. Ylva är helt klart Snabb-smsarn, TROTS att hon är i USA, Simon är ju en typisk, jobbig Segjävel, som man vill döda när han aldrig svarar - och när han väl gör det, så är det i 90 % av fallen "ok". My loving boyfriend. Författaren stämmer delvis in på mig, har märkt att jag alltid svarar mycket längre än de jag skriver till. Kanske bara inte kan uttrycka mig kort. Hetsarn. Helt. Klart. Jag. Slarvern, TOVE med stora bokstäver. Så lat, orkar aldrig rätta sina stavfel, så hälften av det hon skriver makear no sense. Och så Sms-hataren... den är svår. Har inte känt Samuel så himla länge, men jag har märkt att varje gång jag ställer en fråga, som kräver lite längre svar, så ringer han. Så ja. Samuel.
Men den jag stämde in på måste ändå varit den bästa. Skrattade högt när jag läste, det är så typiskt, exakt, mitt i prick jag. Wonderful.
 
5. Hetsarn:
Hetsarn är otåligast i världen och tycker att när hen är på sms-humör så ska alla vara på alerten och svara inom max 2 sekunder. Annars blir det smstortyr med ca ett pling i sekunden och ett ord per meddelande. ”Hej”, ”Vad”, ”Gör”, ”Du”, ”Hallååååå”, ”Sluta”, ”Va”, ”En”, ”Sån”, ”Segjävel”, ”!!!”.
Det mest irriterande med Hetsarn är att denne själv kan vara Segjävlarnas Mamma när en själv vill ha svar. Så jävla irriterande.
 
Det roliga är att när andra människor skriver hetsigt till mig, blir jag så. irriterad. När jag själv inte är på det humöret dvs. Love myself.
 

Skönt att inte vara själv iallafall

 
 
Pinsamt vad jag känner igen mig. Eller bara till 0.35, sedan spårar det. 

Kryssning

Nu i helgen har vi varit på en 24-timmars kryssning. Keyvan fyllde 34 igår, så det firade vi på en båt med god mat och lyxig spabehandling. Det var näääz.
 
Lilla födelsedagsbarnet
Presentöppning i hytten
Snygg i mors glasögon
Middag på en grillrestaurang
Keyvans burgare
Min stek B-)
Jag, bror och hans flickvän Maria
 
 

Fattar ni hur kul han är?

 
 

Nyårsafton 2014/2015

Åååh vad nyår var trevligt! Bästa hittills skulle jag vilja påstå. Vid 16.30 kom Nathalie, Isak, Tove och Jesper hem till Simon. Vi drack en liten fördrink, åt lite snacks och badade jacuzzi. So cozy. Jag hade förberett en trerättersmiddag, som blev helt som jag tänkt mig, är så sjukt nöjd! 
Vi åt min goda mat, tjejerna sminkade sig, killarna vaxade sina frisyrer och lagom efter desserten kom Brúndin och Archa och gjorde oss sällskap en liten stund innan vi (förutom Tove och Jesper) drog vidare till Alizia där vi välkomnade det nya året med ett gäng andra härliga människor. 
Det var verkligen en riktigt bra start på ett år som förhoppningsvis kommer att bli lika bra. Det som var tråkigt var att jag inte fick fira det med Tove. Det har jag gjort de 2 tidigare åren. Vi var iallafall med varandra innan, det är väl det som räknas tihi.
 
Mina vackra fördrinkar
Härliga gossar
ALLTSÅ SJUKT HUR BRA MIN OXFILÉ BLEV!!!
Vi passar nog rätt bra ihop ändå
Jag & Simon hade köpt några fula hattar för 5 kr st haha, populära var dem iallafall
Glassbomben jag gjorde. Succé
Dresscoden på festen var fluga/slips eller klänning. Such handsome guy
Ligan 
Första nyårkyssen tihihi
Dagen efter var vi inte lika vackra ...

Mitt 2014

Januari:
2014:s första månad. Tanken var att det skulle bli en nystart. Som varje år. Men den första månaden detta år rasade allting. Mina två bästavänner gick bort. Dex och Deb. Låter svinfånigt, jag vet, men jag saknar dem fortfarande. Sitter faktiskt och gråter lite nu när jag skriver. De betydde så mycket. Fick mig att le varje dag. 
Efter det föll betygen. Fick F på tre stora prov, lärare kom fram till mig i skolan för att kolla så att allting var okej och de enda gångerna jag mådde bra var när Dexter visades på skärmen.
 
Februari:
Köpte 4 nya möss i ett bittert försök att komma över mina älsklingar. Superfina möss, verkligen. Men bättre än Dex och Deb? Inte i närheten!
Festade rätt hårt och firade alla hjärtans dag, men världens mest brutala lösögonfransar!
 
Mars:
Hängde rätt mycket med min nyfunna vän Nathalie...
... och mina nyfunna husdjur.
 
April:
Kommer inte ihåg så mycket från april mer än att vi firade mamma och bror ... hehe.
 
Maj:
Styrde upp en härlig klassfest där jag och Simon fann varandra <3 amazing.
Åkte till Finland med mor och far över en helg och träffade mina gamla vänner (har tyvärr inga bilder...) det var hursomhelst jättetrevligt.
 
Juni:
Jag och Simon blir tillsammans, 2 juni. Vi firar att vi klarat av tvåan på bästa sätt och jag sommarjobbade på kollo.
 
Juli:
Jag och totte åkte till Mallis, vilket vi väntat på hela året!
Och strax därefter åkte jag med familjen till Finland!
 
Augusti:
Jag åkte tillsammans med några från klassen till Nathalies landställe över en helg.
Men helt sådär spontant vet jag att augusti månad var min och Simons månad. Vi var med varandra varje. dag. Det var en härlig månad.
 
September:
Vår finaste Adéle föds den 17e september. En av de lyckligaste dagarna i mitt liv.
A-weckan tar plats och jag, natha och tove firar med en lite försenad kräftskiva.
 
Oktober:
ÄNTLIGEN blir jag 18!! Firade hemma hos mig med klassen, sen drog vi ut och jag klubbade för första gången i Sverige!
 
November:
Jag, Tove å Natha lekte bartenders hahaha det var kul. Annars då? Pluggade väl en del, mös med Simon, gymmade, jobbade. Same old, same old.
 
December:
Jag och Simon firade vår halvårsdag och julkänslorna har väl kommit och gått under hela december månad. Har varit mycket med Adéle, vår lilla ängel.
 
Jag är i stort sett nöjd med det här året. Fann Simon, som gjort mig lycklig, har inte förlorat några nära vänner (förutom Dex & Deb...), haft ett bra skolår och blev äntligen faster.
14 är mitt turnummer. I början av året visste jag att det här året skulle bli ett bra år. Och ska jag vara helt ärlig, så tror jag att jag aldrig mått så bra som jag gjort detta år. Att 2014 nu är över ska inte hindra mig från att fortsätta vara lycklig.
2015 är så välkommet.

RSS 2.0