photoshop. waow


efter en aldelles för lång väntan

ÄNTLIGEN har min kamera kommit tillbaka från lagningen!
Ska hämta ut den på expert nu. Jag är så lycklig. På riktigt, det rös till i hela kroppen när jag fick messet ... Har kvar leendet på läpparna.


.

Anonym om -:
Går Stefan Vasic i 9?

jap

fredags .. 2 onödiga


f1 fräsch brud


MVG hemkunskap

stan med flickorna


Ralph Lauren .... inlove.


pälsen .. give us money.

omg finally. ny singel


ny :/


pointless

Skolan är så rutten när bega är sjuk. Man pallar lixom inte. Imorse när jag stod och sminkade mig tänkte jag 'varför? bega är sjuk, vem gör jag mig fin för?'
Fett gay egentligen.
Men jag ska till ug snart, så det var väl bra ändåå att jag fixade mig imorse.


weey willyyy

i'm no superman

Ska till ug snart, saknar mina kååmpisar. Nu är reklamen slut!! scruuuubs.


pluggiisss

sketna iphone bilder, kameran frtfr på lagning

har handlat idag, hihihi, bara nåra grejer, som jag ska ha till gymnasiet ..... haha. nej alltså jag är redan helt övertaggad, vill börjar nuuu. Jag och bega ska på lördag, åka till skärholmen, gallerian och lite överallt för att köpa nytt till gymnasiet. eller hon ska handla, jag ska spara. sommar rean next, you know. Idag gjorde jag mina sista köp. På länge.


Kavaj - Hm 199:-


Blus/skjorta (?) - NewYorker 49:-


Halsband till höger - Hm 100:-
Halsband till vänster - Ur&Penn 40:-

Bromma barn

Var på Bromma gymnasium med Bega igår för att ta reda på lite mer info och grejs. Nu är det självklart, vi är helt låsta, vi vill, vi måste, vi SKA komma in där. Nu måste vi bara hitta våra andra och tredje val.


läskig cheii


-

Anonym om girls with hunters, boys with ralph lauren:
Går du i nian???

Yes i do

new header, if you noticed


Ansiktet - äckligt




Gillar inte låten så mycket,
lyssnar bara för att afasi är med och sjunger en vers, hehe ..

todayyy


vår snurriga no lärare som egentligen är helt bäst,
bara inte alla som fattat det än.



Bega smygfotarn. finns typ 294176 till bilder på bara kim


fiin chompis!

5 sanningar till, (det var kul.)

1. Jag ÄLSKAR att vara själv. fett emo, men jag trivs bäst med endast mina tankar.

2. Jag har sjukt dåligt självförtroende, är hela tiden rädd att bli hatad och utstött.

3. Jag kan få skratt attacker helt utan anledning och när jag väl börjat skratta kan jag inte sluta. Så får väl alla? tänker ni nu, men det kan jag garantera er - så som jag skrattar - så skrattar ingen annan. Jag skrattar tills det blir JOBBIGT och tills jag bara skriker på hjälp. Mytar inte. Det är sjukt irriterande.

4. Min stora dröm är att flytta till USA och utbilda mig till pilot.

5. Jag hatar skräckfilmer. Blir jätte rädd :(


girls with hunters, boys with ralph lauren

Precis som jag skrev att jag skulle igår, så har jag varit på brommas och kungsholmens gymnasium. Jag föll direkt för bromma! Kände mig trygg och som hemma direkt. Nej, alltså för bra. Kungsholmens var hur fint som helst, bra utbildning är det oxå, det är mer eleverna jag oroar mig för. Snobbarna. Pallar inte med dem (haha). Ska gå på nåra till.
Om jag inte hittar nåt bättre, då blir det bromma. Spikat. Solklart. Självfallet.


Bega vill oxå gå bromma, suuuuper! 3 år till :)

:(

Inlägget innan blev fel!! Det med manne bilderna ... Går inte att ta bort heller :( Haahah ååååh det var ''jätte kul'' när det funkade! Helvette.


Jättekul om man inte kommer honom:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1560720/images/2012/pic_184967442.jpg" class="image">


Min rubriktext tillverkar bara stora bokstäver

hejjjjjj. Jag har typ versta blogglusten. Nej men grejen är den att jag inte har nåt att skriva. Skriver från mobil ju oxå så då blir det bara ännu tråkigare. Kommer med nån random bild nu oxå. Mvg? Ja


5 sanningar

1. Jag är rädd för att springa själv. När jag springer känner jag mig ofta jagad, vilket låter sjukt mobbat, men jag måste vända mig om hela tiden för att försäkra mig om att ingen är efter mig.

2. Jag har ingen som helst aning om vilken linje jag ska välja på gymnasiet.

3. Jag har hatat dans hela mitt liv, ända tills nu, har tagit ett 'stort kliv' och börjat på dacehall & jag älskar det!

4. För första gången i mitt liv finns det ingen jag gillar just nu.

5. Jag har 1 kroppsdel (?) jag är stolt över och det är mina ögon. De är bruna vanliga, men jag älskar dem (haha).


♥♥♥


i'm back

Var ute på en liten fotopromenad förra veckan, bara för att samla inspiration - eftersom att min riktiga kamera för tillfället är på lagning. Jag gick ute i skogen, och tänkte hela tiden ''hur kan man gå vilse i en skog? går inte.'' Karma IS a bitch alltså, en halvtimme senare var jag helt lost, haha. Hamnade vid nån motorväg påväg till arlanda (?) Tog mig 2 timmar att hitta hem. Iallafall, så hade jag med mig min lilla rosa skitkamera, vilket var tur det, fick nåra bilder som vart helt ok. De hade blivit mycket bättre om jag haft min system.




Jag fattar inte att det är Kista! Helt underbart är det.
Njöt nästan av att inte hitta hem ..

pappa betalar


sorry monne.

Skolan var helt okej alltså, den var faktiskt mer än okej. Enda problemet var att det är lite snobbigt, till och med vissa elever som erkände det. Den ligger ju ändå på östermalm, så jag menar, haha. aaajja, vi får se hur det blir, har fler öppet hus att gå på. Imorn blir det bromma och kungsholmens, där min brorsa giiiick.

öppet hus - östra real



Dagen jag väntat på så länge är äntligen här!
Rubriken säger varför och vart jag ska nu. Tagga till!

''call 911 now''

Spola fram till 0.25 på den första videon, sedan till 1.24 på den andra.
Jag gillar vart skrillex får sin inspiration ifrån, haha.



Från mobil

Har håltimme, mattelärarn is gone. Vill be om ursäkt för usel uppdatering på sista tiden, har knappt vart inne på blogg.se på hela veckan. Mår inte helt jätte bra just nu och har ingen blogglust alls. Men nu är det fredag och hoppas på en bra helg som kan få mig på bättre humör. Var i Ug igår, hjälpte idag så jätte mycket, det var mest bara Camila som fick mig att skratta och var helt sinnesstörd as usual. Har laddat upp en bild på henne, är inte helt säker på om den kommer upp. Det visar sig.


överraskningsfest för bega


min bästavän

9 januari, en väldigt speciell dag för en väldigt speciell person. En tjej jag känt i över 10 år, vilket är helt otroligt. Hon verkligen gör mina dagar, skrattar så jag får ont i magen varje gång vi ses. Ändå är det ingen förutom vi själva som vet vad vi pratar om. ''mano, mono, nato, kato'' HAHA sluuuut. Det finns ingen som vet mer om mig än henne, ingen jag litar mer på. Jag kan komma med ett problem till henne och hon gör om det till komedi.
Trots att vi varit jätte tajta i 4 år, så har jag aldrig sagt till dig hur mycket jag älskar och behöver dig. Och även fast jag kanske inte visar det varje dag, haha, så är du det bästa jag har. Förlorar jag dig, förlorar jag allt.
IALLAFALL. Det jag vill säga är GRATTIS Rebecca!
Önskar dig allt gott i världen, för det förtjänar du.



Vi har minst 10 år till att se fram emot!

lördags - emelie, willie, ludde



? ......


GAMMAL.

no pro

Jag har precis insett vilken ful header jag har. Man blir ju förvirrad av alla bilder ... Riktigt jälva ful på fotobloggen oxå. Amatörmässigt. Ska försöka hinna fixa en ny nu, innan jag går på middag med tjejerna om någon timme.


Min första header ... Berfin gjorde den. HAHA alltså bilderna. Orkar inte.

året som gått

(Hanna, this is for you)


Januari:

Kommer inte ihåg så mycket från januari. Vet att jag, under en tid i januari, mådde väldigt dåligt. Jag lyssnade på depplåtar med eminem och satt mest inne och pluggade eller deppade. När jag väl gick ut var väldigt mycket med angelika & i solna. Jag hade precis lärt känna adina & yasmine och jag och maria hade återförenats :) Is och min mobil, de var mina bästavänner.



Februari:

Min kamera gick sönder ... köpte en ny, min rosa. Emelie åkte till thailand, jag grät FLODER. Hon var verkligen allt jag hade, kändes det som då. Medans hon var borta upptäckte jag en ny värld med nytt folk. Akalla. Efter inte alls så lång tid var jag en av dem. De fick mig att må bra. Februari var oxå en början på min och andreas vänskap. Jag tog årets första dopp i en isvak och firade alla ♥-dag med bra vänner. Började intressera mig för foto och jag och maria glänste med våra modellbilder ...




Mars:

Jag tänkte mycket tillbaka på tiderna när jag bodde i Spanien.
Insåg för första gången att jag hade shopping problem. Lärde känna michelle och hela sportlovet spenderades hemma hos filiz. En natt sov alla vi tjejer över i ug, vilket resulterade till den hittills bästa natten i mitt liv. Efter att ha spenderat så mycket tid med akalla tjejerna började jag sakna kista igen. Jag gjorde ett inlägg till dem och innan jag visste ordet av, så var det jag och kistagänget igen.



April:

Lurade en del på första april, praoade i kfum, var med släkten, firade påsk och valborg, gick ut med shorts och linne & fotade mer och mer. Speciellt eftersom att jag skaffade min system i april. Åkte på världens bästa kryssning med maria och började umgås med tvillingarna utanför skolan. Blev rekord mycket grillning oxå!






Maj:

Luggeeen!! Ohneeej hahah, USCH. Maj var en rätt bra månad. Jag och manne vann på skolorienteringen wohoo, finlandsresan bokades, praoade på sagogården och blev kär i Leo. Förstod för första gången hur mycket jag faktiskt behöver rebecca. Jag och andreas träffade Don Omar på chattroulette, hahaha elleeer? Jag började faktiskt bli BRA på att redigera mina bilder och bara levde livet.



Juni:

Mina första klackskor, första sommar-doppet, första sommarjobbet, första grönan 2011. Jag köpte min räddare, USB:n, så mina bilder kunde föras över. Hade ÅNGEST inför skolavslutningen, hela månaden. Visste hur mycket jag skulle sakna andreas, nathalie, rebecca, med flera. Firade midsommar, mamma skaffade blogg och jag åkte på kollo.



Juli:

waoow, juli ... bästa månaden på året, var det. I början var jag fortfarande på kollo. Sedan Finlandsresan, helt otrolig. Tog massa underbara bilder. När jag kom hem fick jag äntligen träffa mina saknade kusiner. Hängde jätte mycket i stan och i Mälarhöjden med kollotjejerna och var ute en hel del med jay.



Augusti:

OMG Don Omar. På riktigt, denna gång. Var mycket med camila efter det. Deltog i min första foto-tävling och min bild visades upp som en av de 8 bästa. Hela månaden gick mest åt att vänta in ung08 och the voice, vilket vart väldigt överskattat, haha. Slingade mitt hår till halv ginger. Tog mina första höst liknande bilder och började fota matcher. Var väldigt mycket i kista och på söder har jag för mig. Har många bilder därifrån. Var ÖVERLYCKLIG när skolan började och super glad när jag fick träffa andreas igen.



året som gått del 2



September:

Fick min iPhoooone! Spelade massa konstiga spel HAHA, bla wordfeud och var inne i min egna lilla bubbla. Letade inspiration till nya bilder, bla på utställningen i gallerian. Hade mitt första spex i skolan och på fritiden var jag mycket i kista, mest bara med petter och med mina bröder.
Gick på flera fotbollsmatcher, fotade och blev bättre.



Oktober:

Levde på mandariner. På riktigt HAHA. Jag fotade extremt mycket, speciellt matcher och skapade min egna fotoblogg. Hade ett fulltspäckat höstlov, fyllde byxmyndig den 12 och hade 1, 2, 3 middagar.



November:

Mådde jätte dåligt hela november. Visste aldrig varför, jag var trött på livet bara. Pluggade stenhårt med uppsatser och till prov, utan vidare resultat. Jag gjorde navelpiercing, gick fotokurs, fotade brorsans matcher och började experimentera och upptäckte nya sätt att fota . Var mycket hemma med manne och tvillingarna efter skolan.



December:

December månad har varit rätt chill. Förutom att jag var trött konstant, hur mycket jag än sov. Fick reda på att maskinen kommer till stockholm i vår, vilket i stort sätt gjorde hela min månad. Jag och rebecca har spelat kort hela månaden. Ointressant grej att ta upp, men det är typ allt vi gjort när vi varit med varandra. I skolan, hemma och på tåget. HAHA. Jag och emelie har samlat på oss vuxenpoäng och mellandagsrean behöver vi inte ens ta upp. Lärde mig lite photoshop och tog massa juliga bilder. Annars har december gått jäkligt fort måste jag säga. Började med advent och rätt som det var, så var det jul. Med pepparkakshus, julbak och raketer.
Mysigt avslut på året!




Jag har inte haft världens bästa år, det kan jag inte säga, men jag har lovat mig själv att 2012 ska bli det bästa på länge.
För första gången känner jag mig riktigt taggad inför ett helt nytt år.

hyssch

Håller på med en överraskning, hihi.


''eric saáde är ett fult ord''



Satt barnvakt åt min mammas kompis barn igår, Kiron & Isabelle.
De är så otroligt vackra och roliga. Katter när de blir stora, säger jag bara.

säljes



Jag är helt desperat, måste kunna sälja de här skorna, så jag kan köpa nya!
Har inte använt dem så många gånger, de ser ut som nya och är i storlek 40.
150 kr hade jag tänkt sälja dem för. Hör jätte gärna av er om ni är intresserade!
Hör med vänner & familj ifall de behöver ett par nya skor ... snälla hjälp mig. :(

på tal om störd

Gott folk, låt mig få presentera den stördaste av dem alla: Camila Pimentel!





osv, osv

Det jag vill komma fram till är att jag inte vet ifall jag överlever tills imorn.
Ifall jag träffar henne, är jag körd. Just sayin.


Nej, men på riktigt nu. Cami är världens finaste tjej, helt underbar är hon.
Hon har bara ett lite annorlunda sätt att visa sin kärlek på. But I Love Her. (smör)

Om jag säger till henne att jag skrivit om henne, kommer hon typ:
''Panda, försök inte.''

Helt låst.

Uppdatering:

förutsägbar.

förlåt för en ointressant konversation, till er andra

Nicole om -:
hehe nej ärvinge typ :p gick i 6 då tror ja :/
du var väldigt tight med en tjej som hette hermona i min klass höhö ;D

Jaha, nicole! haha jo nu minns jag, skolkatalogen ;) jag & hermona asså ... pallarinte. nej men kul att du läser min blogg! rätt pinsamt att jag gick med rasta tröjan i 6an, 7an oxå, haha. Men ta hand om dig!

störd redan då ..

hannaa' om ya man:
fan vad katt kofta amanda!!

HAHA neej asså jag pallar inte. den går ner till knäna och är typ xxl. köpte den i 5an lixom. varför köpte jag den, kan man då undra. jo, den var på rea. typical me.


-

Nicole om ya man:
Awww hahah :D!!
men du känner nt mig ihih :))

nej, minns tyvärr ingen nicole hehe :) men vadå, gick du i igelbäck?

ya man

Anonym om klockis:
Shit va mkt du har förendras kmr ihåg att jag gick i samma skola som dig för ngr år sedan. Hihi du gick typ runt med rasta kofta o allt :D
puss

ååh, min kära rasta kofta, som gick ned till knäna ♥
Men du, jag blev jätte glad över din kommentar:)
'några år sedan' var en bra tid! Kommentera jätte gärna med ett namn så jag vet vem du är! Skulle göra allt mycket roligare :)


klockis



dag 1 på det nya året



Första dagen var som nästan vilken söndag som helst.
Den tillbringades tillsammans med min kära familj, tills bröderna gick hem,
då jag gick ut och promenerade nån timme, rensade hjärnan.
Allting känns så bra just nu. 2012 blir en ny, bra start.
Love life.

just like that

Anonym om nyåret 2011-2012:
Hur tar du så bra bilder inomhus ?

Jag har en bra kamera, det kanske kan bero på det? Haha nej men jag vet inte, jag tycker inte mina bilder inomhus är särskillt speciella, men jag använder M på kameran, högt bländartal och kort slutartid, ifall det är till någon hjälp. :)


nyåret 2011-2012


Jag har universums gulligaste farmor hahaha!



hon tror hon är cool .. skit ful





Vart inte helt nöjd med årets raket bilder ..
Skyller på att min kamera knasar sig, haha. Fler bilder finns här.

RSS 2.0