NU FAN

VI HAR FYSIKPROV NU, JAG ÄR NERVÖS, NEJ DET ÄR JAG INTE, VARFÖR ÄR JAG INTE NERVÖS, JAG KOMMER FÅ F, TAGGA F, KOMMER INTE VARA ENSAM IALLAFALL
 
 

Erkännanden

  • Är jättestolt över min ADHD
  • I 5an var Tokio Hotel mina idoler
  • För att kunna kissa måste jag ha kranen på
  • När jag var liten var mitt drömjobb att bli kassör i någon mataffär
  • Jag skriver dagbok när det händer någonting speciellt så jag kommer ihåg det när jag blir äldre.
  • Har lätt för att få nya vänner, men svårt för att behålla dem (oftast för att jag tröttnar på dem hehe)
 
För att kunna kissa måste jag ha kranen på

I need a hug

Vi hade tydligen inställd lektion nu på morgonen. FML. Har suttit här själv i en timme nu, har en timme kvar. Har iallafall fått lite fysik gjort.
Gammal, "härlig" bild på mig och Dawn
 

Har iallafall fått firefox yay

Det är förjävla tråkigt att blogga på den här datorn. Har knappt några bilder och den är så sjukt långsam. Iallafall i skolan. De enda "nya" bilder jag får på den här datorn är de jag printscreenar av dexter. Så ni får nöja er med sånna bilder. Men det är ju bara härligt, alla är ju så mongosnygga i serien, ellerhur?
 
IALLAFALL DEB <3<3<3

Snart är det hjärtis dagen

 
 

För första gången i mitt liv

Utmattad, ont i kroppen, tvångstankar, ångest, skoltrött.
 
 

WoooW du är cOooOl

 
aaAa men nu sprängs jag.

Saknar dig så himla mycket


Helt förälskad. Fatta att ha mössen i den här! Utan vattnet dårå.

 

Till dig som inte har ADHD

Jag önskar att du på något sätt hade kunnat dela min verklighet, förstå min värld, på samma sätt som jag tvingas leva i din. Jag önskar att du om så bara för en dag fick lära känna virvelvinden i min kropp och frustrationen som framstår när jag inte kan följa dens rörelse. Jag önskar att du fick känna rastlösheten som spritter i kroppen och som man blir galen av att hålla inne. Jag önskar att du förstod att varje gång du försöker sakta ner mitt tempo eller stoppa mig, så faller jag totalt omkull. Det känns som att ha en tyngd runt min kropp, jag känner mig instäng, kvävd och vill bara slå mig loss. Jag måste få flyga fritt i min egen fart, annars faller jag helt. Jag skulle vilja få dig att förstå att det inte är av illvilja eller lathet som jag inte klarar av vissa situationer eller kan hantera olika saker, och att varje gång jag tappar bort eller glömmer saker så är det redan en nedslag för mig, jag behöver inte några anklagelser eller beskyllningar, det hjälper inte mig. Det lägger bara ytterligare ett lager av sorg och frustration på berget som redan byggts upp inom mig. Jag önskar att du kunde förstå min frustration i att bli avbruten, för varje gång jag tappar bort mig hittar jag inte tillbaka. Jag är ledsen för att jag inte kan lyssna på dig, mina tankar flyger iväg mot okänt mål, jag kan inte stoppa dem hur mycket jag än försöker. Jag önskar att varje gång du frågar vad det är, tror på min förklaring att jag faktiskt inte vet. Att svaret är dolt även för mig. Jag skulle vilja visa dig känslan av ångest som ständigt lever inom mig, det som är som ett stort mörkt hål i min mage, men som förvandlas till luft när jag lägger den i min hand. Den syns inte, och du kan inte förstå den. Fast att den inte väger något är den tyngre än livet själv att bära.

 

Det lever något inom mig, något som jag inte kan styra eller stoppa. Som jag dagligen försöker kontrollera för att fungera normalt. Ibland önskar jag att det syntes utanpå, att det stod inristat i min panna som en påminnelse för dig att jag inte fungerar likadant som du. Så att du minns att varje gång jag gör dig upprörd eller frustrerad så har jag redan försökt allt jag kan…men inte nått ända fram…och att ingen är mer ledsen för det än jag.

 

Artikel från nestforlag.


Om ni hade vart Dexter fans hade ni fått er ett gott skratt nu.

 

I NEED THIS SHIRT

 
 

Inte svårt när vi har Lätt

Hittade en ful kul liten bild på datorn :) Har historia och dör av booringness. Ingen jobbar, men det är ok.
 
 

Underbara

 

-"Hej Maxi!" -"Hej Hacki!"

Igår var jag på en fest i Bromma med lite gamla solna vänner. Det var trevligt & ännu trevligare vart det när en liten oväntad Ylva smet in med rosa mjukisbyxor. Jag måste säga det, jag har aldrig skrattat så mycket som igår. Hacke. Den roligaste killen jag någonsin mött. Tillochmed så rolig att han får vara med på bloggen!!
Nej, men det var stört vad kul han var. Kunde allt om Harry Potter och Zlatan och snabbtänkt var han. Nästan så jag ville ta hem honom, sätta honom i garderoben och plocka fram honom när jag har en dålig dag. 
 
Han med vit tröja och brunt hår (Blev faktiskt lite tvingad av Victorija att lägga mig i deras knän, förlåt mamma<333)
 

Kär på nytt

Nu har jag förstått varför mina tidigare möss dött så fort. Jag har alltid köpt dem från djuraffären - där alla möss har växt upp hos en grossist som inte alls tar hand om dem väl.
Framöver ska jag endast köpa mina möss från uppfödare. Då vet man precis vad man får och man vet att djurens hälsa är så bra den bara kan bli.
Jag har pratat med en del uppfödare runt om i landet och de småttingar jag fastnat extra mycket för är dessa:
 
Den helsvarta i mitten
Någon av de helsvarta
& någon av dessa underbara

Oh yes.

 

Oj, vad jag inte skulle klara mig utan dig just nu

 
 

Hann inte ens med ett hejdå

Iförrgår skrev jag att jag haft den jobbigaste dagen under 2014. Jag hade fel. Idag är det. Igår hittade jag Dex ihopburrad, iskall och darrande i buren. Hon kunde knappt röra på sig. 
Idag i skolan tittade jag runt lite på nätet och fick reda på att hon var uttorkad.
Jag bad mamma köpa ett speciellt vitamintillskott och åkte hem direkt för att tvångmata henne.
När jag kom hem låg hon död i sin bädd.
Jag är förvirrad, förkrossad och framförallt chockad. De har alltid tillgång till mat och vatten, förstår inte hur hon kunde bli uttorkad. Och det gick så fort! Bara för 2 dagar sedan var hon sitt normala, spralliga själv, men igår kunde jag hålla henne helt still i handen utan att hon rörde på sig.
Sitter med henne i handen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kan inte begrava henne. Vill inte lämna henne. Då blir allting så verkligt.
För jag har inte riktigt förstått det helt än. Mina bästavänner är borta. Föralltid.
 
 
Hejdå. Jag kommer aldrig någonsin glömma er. Älskar er till oändlighet ♥

Ingen bryr sig om miguel de cervantes

Sitter på spanskan med Anna, så himla tråkigt. Inte Anna alltså. Spanskan. Vi lär oss ingenting och övningarna är så stört tråkiga.
Har förövrigt gått rätt bra idag. Gymmade imorse, fram till matteprovet som också gick bra. 
Efter skolan ska jag sitta barnvakt till 2 nya gosisar. Yay
 
 

Himlens tjockaste ängel

Idag har varit den, hittills jobbigaste dagen under 2014.
För bara 2 veckor sedan upptäckte jag att min ögonsten Deb hade en tumör. Den var dock inte speciellt stor och hon led inte alls av den, så jag var inte jättekrossad över det just då. 
Igår när jag kom hem, satt hon helt utsträckt (vilket hon inte brukar göra) och inte förens då såg jag hur enorm tumören blivit. På bara några veckor hade den växt till det dubbla. Upptäckte också ännu en knöl vid svansen. Hon var fortfarande pigg, åt och drack som vanligt, hon gnagde tillochmed på pappret jag gav henne. 
Men hon mådde inte bra. Man såg det i hennes ansikte och på hur hon knappt kunde gå. Hon visste att någonting var fel.
Så jag tog beslutet att låta henne somna in, innan hon började känna någon fysisk smärta.
Idag fick jag kämpa för att stanna kvar i skolan tills dagen var slut. Ville bara åka hem och säga hejdå. 
Ikväll har jag gråtit ända sedan jag kom hem. För en timme sedan dränkte mamma henne - väldigt skonsamt, hon dog direkt. 
Även fast jag vet att jag tog rätt beslut, är det så himla jobbigt.
Trodde iallafall hon skulle få leva till sin ettårsdag.
 
Knölen vid bakbenet, som egentligen var så mycket större än bilden visar
Klarare ögon än någonsin. Hennes livslust hade inte hunnit slockna än. Det tackar jag för.
Jobbigaste hejdåpussen någonsin
Nu är det du & jag, vännen.

''Känner du för att sitta här? Skriva lite blogg?" - Torén

Sitting in school, chilling, killing. Medan alla andra sitter med sina referat, myser jag med Dexter på skärmen. Rätt soft med skoldatorer ändå.
 

Well

 
 
Hade spelat in idag på lektionen utan att jag visste om det haha! Skönt att jag är snygg när jag inte försöker iallafall
 

Genious

 

Skev

Holaaaa, allt jag gjort sen jag kommit hem är kollat på Dexter och stalkat lite intressanta människor. Som det brukar vara alltså. Har köpt en ny, fet gymväska som är ursnygg. Astaggad på att få använda den varje dag hihi. Hade tänkt fortsätta med lite Dexter och naturgodis. Eller tvärtom kanske det ska va? - Fortsätta med Dexter och lite naturgodis. Vadå lite Dexter? Ha.
 
 

Resa färdigbokad!

 
Klicka på bilderna för att komma till sidan

Söndag

Zup guys. Vi har fått egna skoldatorer, så kommer förhoppningsvis börja blogga i skolan hehe. Yay. 
 
Angel <3 Orrelevant bild

This one <3

 

En dag i mitt liv omg så spännande

 
 
ÄNTLIGEN är den uppe! Har jobbat med den dag och natt känns det som. Mitt movie maker krånglade som bara den, så allt vart tusen gånger långsammare. Men nu är den uppe! Som ni ser blev rutan mindre och de svarta kanterna större, tror det beror på filmerna var så långa. Vet iallafall inte vad jag ska göra åt det hehe. Well det var en kort sammanfattning av hur mina vardagar brukar se ut. Hur helgerna ser ut får bli en annan gång .....
Videon ger dock ingen rättvisa. Jag är mycket snyggare, Tove är nästan aldrig med oss & Dexter är en sååå mycket större del av mitt liv än vad som visas. Den dagen såg jag 3 avsnitt. Passion.

Stressad som satan

Hej, sorry för dagens uppdatering, har haft fullt upp med att klippa och klistra i dagens video jag spelade in. Ser att min statistik har ökat idag, gjorde väl lite reklam för bloggen i samband med kameran jag hade i handen hela dagen. Har tagit massa söta bilder och spelat in en hel del videoklipp jag är nöjd med. Jag älskar verkligen min klass.
 

Youtube favoriter


Just. Wonderful.
 Hahahaha jag är så hemsk men denna har varit min favorit sen lååångt tillbaka!

Oh lord, this video. Älskat sen jag gick i 7an

Alltid lika underbart med dunderhumor


Gotta löv Anna - never give up!

Legendarisk.

So much energy

Tänkte göra en ''En dag med mig'' video imorgon. Låter som en liten fjortis som tror jag är nästa storbloggare lol, men det är mer en kul grej för mig själv bara. Börjar filma från det att jag vaknar, livet i skolan, hem å kolla Dexter osvosv.
Hur intressant som helst, ellerhur!?
 
 

lite oklar

 

Bästa på youtube


Mitt största fan <3

 m Om: ÄLSKAR MITT LIV

Kan inte du börja fota mer i skolan och så. Det vore kul att se mer av ditt liv och hur det är under vardagarna. Jag vet att det händer ibland att du gör såna inlägg, men det vore sååå kul om de kunde bli mer frekventa :*

Har ingen aning om vem du är men fan vad jag älskar dig. Vet inte ifall du har en crush på någon i min klass eller om du faktiskt är intresserad av inläggen (lovar att det inte är jag själv som kommenterar!).
Jo men absolut! Min klass hatar dock när jag filmar då de vet att filmerna kommer dyka upp någonstans, men ska försöka vara lite diskret!
Vi är dock inte så roliga som vi verkar vara. Vi är roligare.
 
Var hos totte idag på vår håltimme. Wonderful. Känns alltid som vi inte träffats på flera veckor.

Helsingfors 2014

Jag och moster Majvor posear för en servitör som gick all in och la sig på marken för att fota
En affär som säljer julsaker året om
Om inte mössan hade kostat 400kr hade jag köpt den <3
En hel stor affär för bastusaker hahaha så jävla lol
Det här var inne i en liten skål på torget. Asballt
Min mosters man och fina 18-åringen Simon.
Mina 3 bonuskusiner. Superfräscha hela bunten

Sminkingen blev sjukt jävla bra!


Köpt på arlanda

2 Gant tröjor
2 Odd Molly tröjor, varav den rosa skänktes till Ylvisen
och denna underbaris. Är helt förälskad
 

ÄLSKAR MITT LIV

HEMMA FRÅN FINLAND NU, BORDE TYP LÄGGA MIG MEN MÅSTE BARA VISA VAD SOM FANNS OCH VAD JAG KÖPTE DÄR!!!!!!
 
3 ANDRA FÄRGER SOM INTE FINNS I SVERIGE, FÄLLDE PÅ RIKTIGT EN GLÄDJETÅR I BUTIK, DEN SVARTA HAR JAG DESSUTOM LETAT EFTER HUR LÄNGE SOM HELST, I AM DEAD. Godnatt.

Hejdå friendoz

 

Värd att kolla på - jag är rätt kul

 

Diamanter

Det är sick hur mycket jag saknar mina gosisar bara när jag går till skolan.
 

Vackra

 

Videoinlägg på G!

 

Brors stora dag

Pulled pork, så gott!
Mamma och fölsisbarnet
Fick en tvångströja i present lololol behövligt
Mamma <3

Mina F-are

Postat av: Anonym

kan inte du berätta lite kort om alla de du hänger med i din klass? Typ vad som är det bästa med varje person och lite sånt!?


So cjut. Jo men absolut hehe. Vi i klassen är rätt grupperade. Så är det väl i alla klasser, I guess. Tycker verkligen om alla i klassen jättemycket, de är världens finaste människor, men vi är 10 personer som passar speciellt bra ihop och som även umgås utanför skolan. Vi är 5 killar och 5 tjejer som kallar oss själva (när vi måste kalla oss för något) F-gruppen, eftersom vi är de lite sämre i klassen om man säger så.
Nej, vi pluggar rätt mycket, absolut, men vi tillhör inte de 20 överbegåvade ljushuvudena som alltid räcker upp handen eller får A på proven.

Arin är den härliga kurden som drar en massa annorlunda skämt som både är svintråkiga och genialiskt roliga på samma gång. Han, till skillnad från många killar i klassen, har ett visst lugn över sig. Jag, som är väldigt ADHD:ig av mig kan bli så lugn av att bara titta på honom. Han har varit i Irak över lovet och idag fick vi alla äntligen träffa honom igen! Som att gå i terapi.
I ettan var jag och Nathalie inte så nära. Hon var den jag pratade minst med av oss 10, fanns ingen riktigt anledning till varför det var så, det bara blev så. Nu i tvåan har vi lärt känna varandra så mycket bättre. Hon är en av dem jag pratar mest med och det är omöjligt för mig att vara ledsen omkring henne (I'm not in love). Som jag tänkte på bussen till skolan någon gång i början av ettan: ''Idag ska jag få Nathalie att skratta.'' Now I do it everyday B-)
Åh underbara Jakob! Eller Tintin som vi kallar honom (jag som kom på smeknamnet, so cool). Den enda jag känner, för tillfället, som har precis samma speciella humor som jag. Alltid ett leende på läpparna, blir nästan rädd när han inte ler. Sån godhjärtad och varm människa. Han är den som fått mig att må bra den senaste tiden, är absolut inte sad hehe, men han bara höjer en hela tiden.
KAN DOCK VARA SJUKT STÖRIG, bara för att han vet att jag får ADHD av minsta irritationsmoment. Biff är han också, värt att nämna.
Min Ylva, little squirrel. Hon är adorable. En liten solstråle som lyser upp Brommas korridorer. Ylvi är den jag umgås mest med, helt klart. Sedan andra dagen på Bromma har det alltid varit vi. I trean åker hon till USA och jag kommer vara helt förkrossad. Saknar henne redan. Det finns inte så mycket att skriva om Ylva. Eller jo. Massor. Bara det att hon redan vet allting. Hur mycket jag älskar henne och hur jobbigt det kommer vara när hon åker. Vem ska nu gå med mig från matsalen när jag vill springa runt? Vem nu ska äta upp alla mina tuggummin? Och viktigast av allt: VEM SKA NU LÄGGA MÄRKE TILL ALLA NYA SAKER JAG KÖPER!?
Archa började i vår klass i tvåan. Jag lärde känna honom i sommar och när han berättade att han ville byta skola släpade jag med honom till Bromma. Eftersom han var min kompis innan han blev min klasskompis, har vi en annan relation än jag känner att jag har med de andra i klassen. Jag och Archa är liksom inte tvugna att vara vänner, vi valde att vara det. Haha nej, inte riktigt så, men det ligger någonting i det. Han är asrolig och vi klickade bra från första gången vi träffades.
HUR SNYGG ÄR INTE DENNA BRUD!? Gabrielé kan nog vara den sötaste jag någonsin träffat. Jag menar, titta bara på henne! Blir ju på myshumör bara jag tänker på flickan. Hon är den gulliga tjejen som kramas bara för att, hon som skrattar istället för att få folk att skratta - sånna människor är viktiga!, hon är den ständigt glada, trevliga, spralliga, oskyldiga flickan som alla tycker om.
Fast hur oskyldig är du egentligen, Gabrielé Luksyte?...
Här har ni Hugo. Ägaren av världens underbaraste leende. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska säga om Hugo haha! Det är inget negativt, det är bara det att Hugo är Hugo. Han är urbra och N2A skulle inte vara N2A utan honom. Hur beskriver man Hugo, hörni? HUGO ÄR BÄST. Sarkastig, iskall, okänslig - alla dessa adjektiv, fast med positiv betydelse. Det är det som gör honom så unik. Han har dessa egenskaper som egentligen betraktas som negativa, men på något vridet sätt, passar de honom. Därför älskar vi Hugo.
Anna bror. Hon är go'. Trivs så himla bra ihop med henne, blir aldrig en lugn stund. Skrattar lika mycket varje gång hon öppnar munnen och bara jag tittar på henne blir jag full av skratt. Antingen så har vi rätt lika humor, eller så är det bara så att vi båda är lika konstiga. Tror mer på det senare. Nej men believe it or not, but I really like this one. Finns det någon som inte skrattar nära Anna?
Sist men inte minst - eller kanske minst ändå - Jesper. Ni vet att det alltid finns en clown i varje klass? Här är våran. Ingen bråkstake som de flesta clowner brukar vara, det vågar han inte, så skulle snarare vilja kalla honom ''attentionwhore''. Står alltid i centrum och är i desperat behov av att bli omtyckt av alla. Missförstå mig inte, jag tycker om Jepser jättejättemycket, det går inte att inte tycka om honom. Det är det som är grejen. Finns nog inte en människa på denna jord som kan säga att hen ogillar Jesper. Han kan vara elak så det hugger till, det har alla i klassen fått smaka på, men det är bara en del av den han är. En liten retsticka helt enkelt.
 
Det var pinglorna jag umgås mest med i N2A. Det skär i hjärtat att inte Totte är med på listan. Litar på att alla som känner mig redan vet allt om henne.

Brommsi <3

Är äntligen påväg till skolan igen. Jag är en av de där konstiga eleverna som längtar efter att få komma tillbaka, dagen efter avslutningen. 
Nej men det har varit superskönt att ha fått vara ledig och bara tagit det lugnt, men det blir alltid så segt mot slutet. 
Nu är jag astaggad på att få träffa alla vänner igen. Min klass, min mentor och alla andra härliga överklassare. 
Vill ta en bild på mig men måste vänta på att de jobbiga 12-åriga tvillingarna som alltid stirrar på mig ska gå av. Soon.  
Yay now they're gone

Han börjar bli gammal

Igår fyllde min knäppa bror Keyvan 33, så idag blir det familjemiddag - som alltid på söndagar, bara att idag blir det lite mer fancy än normalt. Vanligtvis går jag runt osminkad i pyjamas på söndagarna, idag blev det paljetter och vingade ögon.
 
 

Podcast soon

Hej. Softar med Jesper, Tintin & Totte, they insisted on being a part of my blog and now they are. U welcome guys. Även fast Totte är med i varje inlägg.
 

HUR KAN MAN VARA SÅ HÄRLIG


Asså this man.

 

En till lawl

1. Är du nöjd med det här året?
Actually, I am

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Att jag, totte & gabbi skulle hålla ihop. Ett löfte jag aldrig släpper

 

3. Blev någon/några av dina vänner förändrade i år?
Självklart. Inklusive jag själv

4. Dog någon som stod dig nära?
En av mina närmaste vänners mamma gick bort.

5. Vilka länder besökte du?
Finland yay

6. Någon nyfunnen egenskap?
Mitt höga självförtroende, min sociala förmåga & min självdisciplin

7. Bästa beslutet du tog?
Att kirra mina älskade musisar

8. Största misstaget?
Att jag inte kämpade hårdare för att ha kvar totte i klassen

9. Bästa månaden år 2013?
Mars

10. Varit sjuk eller skadat dig?
SKAR UPP HALVA BENET PÅ TOTTES FÖNSTER :@ (not for real, mum)

11. Årets hödjpunkt?
Klassmiddan när jag fyllde 17

12. Blivit sviken?
Kände mig väldigt sviken när totte bytte klass. Men det var det bästa för henne, så jag kan nog inte riktigt kalla det för ett svek

13. Någon du är stolt över?
Mina bröder. De är så himla fina och begåvade båda två. Har alltid varit stolt över att kunna kalla dem för mina bröder.

 14. Något du är stolt över?
Att jag blev vald till friendsare HA GAY

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
1000 gånger gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, jobbat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ältat alla misstag och svek

18. Hur tillbringade du julen?
Med min släkt & flera ton mat

19. Något du ser framemot inför nästa år?
Att jobba tillsammans med Brommas Teater Familj & SPANIEN RESAN SO EXCITED

21. Favoritprogram på TV?
Too cool for TV

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Martin Horn Jardemark är väl lite av ett hatobjekt, ja :-)

23. Bästa boken du läste i år?
I dont read. Like ever.

27. Årets bästa film?
SÅG ANCHORMAN 2 IGÅR, SÅ JÄVLA BRA, ALLA KÄNDISAR I TYP HELA VÄRLDEN VAR MED, JIM CARREY BA POPPADE UPP, SEN HELT PLÖTSLIGT VAR INGEN MINDRE ÄN KANYE WEST MED OCH STEVE CARELL ÄR SÅ UNDERBAR I DEN FILMEN ASSÅ ÅH

 28. Finaste romansen?
Lilla Tim

29. Har du förlorat några vänner det här året?
Ja. Svårt att undvika

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2013?
Rich ass bitch money para finns

31. Vad fick dig att må bra?
Det enda som verkligen alltid fick mig på bra humör var vaktiskt Dexter. No hate pls

 

 32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Michael C Hall.


33. Bästa med årets nyårsafton?
Jag blev sams med en vän jag inte pratat med på över 2 år

35. Planer för 2014?
Vara mig själv och fortsätta som jag gjort år 2013. Det har fungerat bra hittills.


Ett steg närmare VS catwalken

Min fina vän totti var i London några dagar över lovet. Snell som hon ibland är, köpte hon en superfin VS bikini till mig. So cjut.

Mitt nyår

började hemma hos mig tillsammans med totte, natha och alexandra.
 
 
Jag bjöd på en trerättersmiddag, som jag hade lagat nästan helt själv, vilket ingen av tjejerna trodde på, BUT U CAN ASK MY MUM!
Bruscetta till förrätt
Oxfile och potatis till varmrätt
& slutligen hemmagjord punchglass!
Köpte balla lysrör som man har på finlandsbåten hehe
Fick en isform av bror i julklapp, där man kan göra små roliga shotglas
Fina vart de, men man fick skynda sig innan det gick hål på dem
Vid 23 var vi framme i Spånga, där vi mötte klassisen Hugo. Vi hamnade i en villa som var fullproppad med ungdomar. Hittade några gamla vänner från Råsunda och en hel del brommakids.
Nyårskyssen delade jag, totte och natha på & nyårslöftet blir detsamma som förra året: Att hålla ihop minst ett år till. (lajk so hard to do dat)
 
Vid halv 4 var vi hemma hos mig igen och alla tre somnade direkt.
Det var ett riktigt bra nyår, hade nästan inte kunnat önska mig någonting mer. Tänkte att ''nu är det slut på det roliga'', tills jag kom på att det roliga precis börjat. 2014, jag litar på dig.

RSS 2.0