En långis


En månads resultat

Ni minns kanske att jag skrev att jag inte gick ner någonting i vikt förra veckan? Well, den här veckan har jag gått ner hela 1,4 kg!!! Det är heeeelt stört. På en vecka!? Jag förstår inte ens vad jag har gjort, har bara ätit precis som vanligt. Eftersom jag öppnade på restaurangen torsdag-lördag (vilket innebär att om jag ska väga mig innan frukost så blir det vid 04.30) så fick jag väga mig nu i söndags istället för att få en korrekt morgonvikt. Jag började på 64 kg, nu väger jag 61,8. Den här veckan är dessutom första gången mitt midjemått har minskat. Med 2 cm närmare bestämt.
Jag är rätt bra.
 
 
 

Kul helg


Färger på gymmet

Ni som inte följer (får följa) mitt privata konto på instagram har förmodligen inte sett mina färgbilder. Eller vad man nu ska kalla dem. Jag känner att jag har såå mycket träningskläder som bara de på gymmet får se. Mina vänner får aldrig se vilka fina kläder jag har. Så jag gjorde en grej utav det och matchade för fullt.
 
 

Variation is life

Igår körde jag något som kan ha varit det roligaste passet någonsin. Jag tränade på SATS i Vällingby med två vänner från jobbet. Vi körde rygg, men det blev så mycket mer. Vi gick armgång i buren, körde armhävningar med ringar, stod på huvudet (inte jag hehe), testade hur många dips jag klarade utan hjälp och övade på kippade pull-ups. Hela passet tog två timmar och när jag gick därifrån hade jag bestämt mig för att köpa till medlemsskapet som gör att jag får träna på alla SATS i Sverige. Känns så värt att kunna variera sig. Vällingby var så mycket större och bättre än Kista, bara att få träna någon annanstans gjorde det hela 100 gånger roligare.
 
 

Samma vikt

Varje fredag är det ju tänkt att jag ska skicka in veckorapporter till min PT. Dvs besvara på frågor om hur kosten samt träningen gått just den veckan. Det är också tänkt att jag då ska skicka in min morgonvikt samt någon bild på hur veckans form ser ut. Eftersom jag öppnar på restaurangen imorgon lär jag ju inte gå upp halv 5 för att ta några formbilder, så det fick bli idag. Jag passade dessutom på att väga mig, utifall att jag skulle glömma göra det imorgon. Vågen visade 63,2, precis som förra veckan. Lite besviken blev jag. Dock så har jag inte kört något utav konditionspassen ännu, kan vara därför. Det ena blir ikväll och det andra får bli på lördag, då jag egentligen tänkt vila.
 
 

Ledig torsdag

Idag är jag ledig. Istället för att bara träna och laga mat hade jag faktiskt tänkt ta hand om mig själv och mitt rum litegrann. Vid 13 idag ska jag träffa en PT på sats för ett benpass. Senare ikväll ska jag iväg på IW och efter det ett extremt jobbigt pass som ska stärka bålen (testade passet första gången i måndags). Men mellan ca 14.30-18.30 är jag helt ledig. 
Så jag ska fila naglarna, noppa mina ögonbryn, tappa upp ett fotbad, rengöra mina sminkborstar och bara allmänt städa lite i rummet. Det var längesedan jag riktigt tog hand om mig själv. Unnade mig dock ett par nya Nikes förra veckan, vilket ni kanske sett på instagram. Det var jag värd.
 
 

Hur jag gör min gröt

Jag har hela mitt liv avskytt havregrynsgröt. Tycker att smaken och konsistensen är vidrig. Men förra veckan tipsade Ellen om ett fantastiskt sätt att göra sin gröt på. Testade det och nu är frukosten den måltid jag ser mest fram emot.
 
Jag blandar 2 dl havregryn med ca 2 msk chiafrön. Rör runt lite och häller på ca 2,5 dl vatten. Sedan låter jag det stå i 5 minuter innan jag rör om en gång till och slänger in gröten i mikron på 1,5 minut. Tar sedan ut gröten och rör i ca 1 msk kokosolja, sedan in i mikron igen på 30 sek.
 
Det blir så gott! Lite knastrigt med smak av kokos. Jag toppar dessutom min gröt med proteinsås (rent protein som jag blandar ut med lite vatten), hallon och naturella cashewnötter.

Me so buzy


Lever

Nu har jag nästan gått ner 1 kg sen jag började med dieten. Känns bra att jag gått ner en del den här veckan också med tanke på att jag jobbat 14.45-stängning nästan varje kväll. Har blivit helknasigt med måltiderna då jag fått klämma ihop allt på min rast. Annars funkar allt som det ska. Jag tränar som jag gjorde innan och har vant mig vid att äta ofta och lite. 10 more weeks 2 go.
 
 

3 månader

Idag är första dagen på min "diet". Jag har köpt en PT som ska coacha mig online i 3 månader. Han har gett mig ett kost och träningsschema. Det är helt sjukt, ska äta så otroligt mycket. Osäker på om man ens hinner äta så mycket som jag ska äta på en dag. Hursomhelst är jag supertaggad. Främst av allt är jag taggad på att få äta KOLHYDRATER!!! Idag och igår har jag förberett med mat, det är nog det enda jag kommer göra på min lediga tid nu framöver. Dessutom har jag tagit lite progressbilder, måste ju se skillnaden. Håll tummarna för mig och för min mage så den inte spricker.
 
"Börjar" härifrån. Ska bli så spännande att se hur långt jag kan gå. 
 

Duktigt med video


RSS 2.0