Det här med rätt ljus

Jag tycker det är så fruktansvärt kul att hitta olika ljus och vinklar för att framhäva mina muskler. Det har nästan blivit som ett nytt litet intresse för mig. Men det jag stört mig lite på är när någon kompis (bara på skoj, egentligen) säger att; det där är ju bara ljusets förtjänst. 
Och menar då att om jag stod i direkt dagsljus skulle alla mina muskler försvinna. Det ljuset hjälper mig med är att framhäva mina muskler, det bildas ju inga nya bara för att jag har en lampa som lyser från sidan. Det är precis som att de som tävlar spraytanar sig innan de stora tävlingarna för att framhäva musklerna. Hade jag varit liten och klen eller tjock hade jag aldrig kunnat ta en bild där jag ser muskulös ut.
 
Bilden till vänster är med en lampa som lyser från ena sidan, bilden till höger står jag bakom flera olika lampor som lyser från alla håll.
Ser ni några nya muskler på den vänstra bilden?

If u care


Drömlinnet

Sitter på bussen påväg till Isak. Spontana kvällshäng med honom och framförallt då Nathalie är något jag för tillfället lever lite för. MEN det var hursomhelst inte därför jag tänkte blogga. Mitt protein tog slut imorse, så efter jobbet panikåkte jag till MMsports för att fylla upp lite. Och vet ni vad jag hittade? Ett linne jag velat ha ungefär hela mitt liv. Det har kostat 350 kronor vilket är SJUKT dyrt för ett litet linne. Men nu var den nedsatt till 260, det fanns bara ett kvar och den var i min storlek. Ödet eller vadå??? Så jag slog till. Och jag ångrar det inte en sekund. Det kan vara det snyggaste träningsplagg jag äger. Sjukt nöjd. Ser lite farlig ut i det B-)
 
 

<333


RSS 2.0