Bröllopsfix

Min äldsta storebror Keyvan och hans fru Berkeh ska på ett bröllop här i Marbella ikväll. Och jag fick äran att sminka Berkeh till bröllopet. Det är så kul att få sminka någon ny person, experimentera med deras ansiktsdrag och former.
Hon har fantastiska ögonlock som är så enkla att sminka, så det är verkligen så kul att få sminka henne.
Körde på en bronzig och solkysst hy, sotade ögon och matta rosa läppar. Berkeh hade dessutom köpt en helt magisk klänning från Rebecca Stella. Både hon och Keyvan var så fina när de åkte.
 
Älskar mina kattöron haha! Så bra på att hålla håret borta. Och så fina.

Kost & träning utomlands

Jag har ju tagit med två olika gummiband och bestämt vilka övningar jag kan och ska göra med dem här när jag inte har något gym. 
Har tillochmed planerat så väl att jag blivit taggad på att träna utan gym.
Så åker jag på den här skitförkylningen. JAG VILL TRÄNA. 
Men man blir ju snabbt frisk här i solen, så jag är nog på banan igen om några dagar och då jävlar blir det hårdträning. 
Det här med maten känns ju också lite jobbigt. Första kvällen åt vi baguetter, dag 2 och 3 har vi nu käkat pasta. Jag fick äta omelett idag till lunch för att jag inte ville äta pasta två gånger idag, men jag kan ju heller inte käka det i två veckor.
Var tredje dag är det jag och Kian som ska laga mat, då blir det nyttigare varianter. Imorgon ska vi laga fläskkotlett och potatis. Nästa gång blir det kyckling och ris (om jag får bestämma själv). Så det känns skönt.
MEN jag är ju på semester. Har dietat sen i februari, jag får släppa lite på det där nu när jag är utomlands.
Måste ju få leva lite också.
 
 

Hemma igen

Som jag skrivit här på bloggen femtioelvatusen gånger så bodde jag och min familj i Spanien några år när jag var liten. Nästan så man kan säga att jag växte upp där. Tanken var att vi skulle bo där för evigt, men så blev det inte av seriösa anledningar. 
Vi bodde närmare bestämt i Marbella som ligger lite utanför Málaga. Och nu är vi här igen. Sist vi var här var åtta år sedan tror jag. Jag har ju varit i Spanien sen dess, men inte här. Känns helt fantastiskt att vara tillbaka (bortsett från det faktum att jag åkte på fetförkylning första dagen). 
Vi har hyrt en stor lägenhet som kommer med en enorm gemensam pol, som vi dock nästan får för oss själva. Vi har inte åkt in till själva centrum än, men när vi väl gör det - när jag blivit frisk - kommer jag vara så lycklig. Att få gå på samma gator igen. Längtar så otroligt.
 
Tar en evighet att ladda upp bilder med lägenhetens wi-fi (trots att jag betalt 450kr för att få det), så det blir inte fler bilder än såhär idag.

RSS 2.0